Top 5 cele mai bune filme de comedie. O să râzi în hohote dacă le vezi

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O să râzi în hohote dacă le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o listă cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele câteva luni au fost marcate de două filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Crăciun și Miami Bici.

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O să râzi în hohote când le vei vedea

5GANG: Un altfel de Crăciun este un film făcut de vloggeri și reușit să bată un record național, scrie playtech.ro. A devenit cea mai populară comedie românească din 1995, cu un nummăr record de spectatori.

De asemenea, cel mai recent film de comedie românesc este Miami Bici, o comedie realizată de Matei Dima și Codin Maticiuc. Pelicula a reușit să depășească filmul cu vloggeri și a ajuns la peste 500.ooo de spectatori la cinema și încasări de aproximativ 2,2 milioane de euro. Lucrurile au stat cât se poate de bine, mai ales dacă se ia în considerarea faptul că bugetul filmului a fost de circa 1,5 milioane de euro.

The Hangover (2009)
The Hangover (2009)

Comediile americane, greu de ales

În România nu se fac prea mult filme de comedie și cu atât mai puțin unele care să aibă atât de mare succes la public și să aducă atât de mulți bani creatorilor.

La nivel internațional, sunt mult mai multe comedii și este foarte grea de făcut o selecție. Playtech.ro a făcut o listă cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile.

Mrs. Doubtfire (1993)

Dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai săi în favoarea fostei lui soții, Miranda, se deghizează într-o respectabilă doamnă în vârstă, și ia numele de Doamna Doubtfire și vine la fosta lui locuință să se angajeze ca bonă, pentru a fi aproape de copiii lui.

The Big Lebowski (1998)

”Dude”, interpretat de Jeff Lebowsky, este un om cu principii și, de asemenea, foarte leneș. Apreciază oricând un pahar de ceva bun și compania prietenului său, Walter. Într-o zi, doi mafioți îl prind în propriul apartament și îi dau o bătaie bună. Se pare că un anume Jackie Treehorn vrea să-și recupereze o sumă de bani pe care i-o datora soția lui Lebowski. Numai că Dude nu este căsătorit

The Hangover (2009)

Cu două zile înainte de nuntă, Doug și trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-și mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în șifonier un bebeluș de șase luni. Cu Doug dat dispărut, cei trei reiau traseul din noaptea trecută pentru a-și da seama ce s-a întâmplat.

We’re the Millers (2013)

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care își câștigă existența vânzând iarbă. Pentru a scăpa de datorii, David trebuie acum să introducă în țară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândește la un plan infailibil și își forțează ciudații vecini să intre în joc.

The Grand Budapest Hotel (2014)

The Grand Budapest Hotel arată aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, și ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include și un furt de proporții și recuperarea unei picturi renascentiste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI