Țiriac Jr. s-a luat la trântă cu un hoț prins în casa din Poiana Brașov. A fost amenințat și cu cuțitul

Țiriac Jr. s-a luat la trântă cu un hoț prins în casa din Poiana Brașov. A fost amenințat și cu cuțitul
Țiriac Jr. s-a luat la trântă cu un hoț care a pătruns în casa lui.

Țiriac Jr. nu a stat mult pe gânduri și a acționat imediat cum a văzut un hoț în casa lui din Poiana Brașov. Fiul celebrului afacerist a fost amenințat și cu cuțitul, dar asta nu l-a tras înapoi și a continuat să își facă dreptate. Bărbatul e clar că nu duce lipsă de curaj, mai cu seamă după evenimentul parcă scos din filmele din acțiune. Cum s-a petrecut totul și ce detalii se știu despre hoțul care a pătruns în imobilul vedetei?

Țiriac Jr. a dat dovadă de curaj: bărbatul s-a luat la trântă cu un hoț prins în casa lui

Ion Alexandru Țiriac a dat dovadă de curaj atunci când a văzut că în casa lui a pătruns un hoț. Fiul fostului mare tenismen român a fost pus în fața unui scenariu parcă scos din filmele de acțiune.

Mircea Adrian B., din județul Ialomița, a sărit gardul unei proprietăți din Poiana Brașov cu gândul să fure diverse bunuri pe care le-ar fi prins la îndemână.

Băiatul de doar 20 de ani a spart geamul locuinței și a strâns obiecte în valoare de 500 de lei. La scurt timp, acesta s-a trezit față în față cu proprietarul care era nimeni altul decât fiul lui Țiriac.

Cel din urmă nu a stat pe gânduri și a acționat imediat, așa că l-a urmărit pe hoțul care a încercat să fugă la vederea lui. Tânărul de 20 de ani a luat doar haine din locuință, dar Țiriac Jr. nu a suportat gândul că cineva i-a încălcat proprietatea astfel, așa că nu a vrut să îl lase să plece.

Bărbatul l-a prins pe hoț și l-a imobilizat. Spărgătorul avea asupra sa și o armă albă cu care l-a amenințat pe proprietarul casei, dar Ion Alexandru Țiriac nu s-a lăsat intimidat și a reușit să scape și să cheme Poliția. Episodul a avut loc în anul 2003, moment în care hoțul prins și-a mărturisit fapta și a returnat obiectele furate.

,,Am vrut să prind…”

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 17 ani și din care au rezultat doi băieți. Fiul celebrului tenismen și-a refăcut mai apoi viața cu Sorana Cârstea, dar păstrează o relație bună cu mama copiilor săi. Acest lucru s-a putut vedea și în comentariile lor din mediul online din dreptul unor poze.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”, a scris Ileana Lazariuc, în dreptul fotografiei postate. ,,Am vrut să prind apusul în părul tău”, i-a răspuns într-o manieră extrem de romantică Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc a reacționat la rândul ei la mărturisirile fostului soț și a scris în dreptul fotografiei: „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”.