Tily Niculae a născut un băiețel, chiar de ziua soțului ei. Primele declarații după naștere

de: Alexandra Chivu
28 03. 2020

Bucurie imensă în familia lui Tily Niculae. Actrița a născut un băiețel de nota 10, chiar de ziua soțului ei. Mândră, vedeta le-a arătat fanilor prima imagine cu noul membru al familie, ocazie cu care a transmis și un mesaj emoționant.

Actrița Tily Niculae a născut un băiețel. Primele declarații după naștere

Cel mai nou membru al familiei poartă numele Radu Teodor, are 3620 kg și 52 cm. Băiețelul a venit pe lume chiar de ziua soțului ei, astfel că de azi înainte, data de 26 martie va avea triplă semnificație, dar fiind că tot în această zi cei doi au mers, în urmă cu 10 ani, să declare căsătorie.

Chiar dacă micuțul a venit pe lume pe fundalul stării de urgență cu care ne confruntăm, actrița a încercat să își păstreze calmul și să se bucure de primele momente petrecute cu Radu.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos si dorit copil”

„Aveam un singur focus, acela că eu voi naște, și că sunt detalii pe care trebuie să le rezolv. Înainte de a naște, eu am făcut un video în care motivam mamele să nu intră în panică sau să mintă, căci din cauza acelui caz s-au nenorocit multe(n.r gravida care a născut la o maternitate din București ce a uitat să specifice că a intrat în contact cu o persoană din Spania). Dacă mințim, nenorocim cadrele medicale, și așa sunt o mână de oameni”, a spus Tily, într-o intervenție telefonică la Antena Stars.

Cum accesul este restricționat la maternitate pentru vizitatori, Tily și-a înștiințat rudele, prietenii și toți cei care o îndrăgesc de venirea bebelușului pe această lume prin intermediul rețelelor de socializare. Tot acolo, vedeta a postat și primele imagini cu bebelușul.