Theo Rose a făcut marele anunț despre Anghel Damian și relația lor. Felicitări! VIDEO

Theo Rose a făcut marele anunț despre Anghel Damian și relația lor. Felicitări! VIDEO
Ce ar fi invatat Theo Rose de la Anghel Damian

Theo Rose trăiește cea mai intensă și frumoasă perioadă a vieții sale. Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, anul 2022 a venit cu foarte multe schimbări importante în viața artistei, debutul său ca actriță în serialul Clanul, despărțirea de Alex Leonte, relația cu Anghel Damian și prima ei sarcină. Ce spune artista despre noul ei partener de viață.

Ce a învățat Theo Rose de la iubitul ei, Anghel Damian

Theo Rose a avut parte de un an extrem de plin. După ce s-a despărțit de Alex Leonte, bărbatul alături de care a avut o relație de cinci ani de zile, frumoasa artistă a început o poveste de dragoste cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, unde solista joacă rolul avocatei Vera Maximilian.

După doar câteva luni de relație, Theo Rose și Anghel Damian au primit cel mai frumos dar de la divinitate. Cei doi vor deveni părinți în vara anului viitor, fiind primul lor copil.

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Theo Rose a vorbit despre toate schimbările ce au avut loc în viața ei, precum și cât de bine se înțelege cu tatăl viitorului ei copil. Ce ar fi învățat diva de la marele regizor.

Cei doi amorezi s-au mutat împreună și abia așteaptă să își întâmpine bebelușul pe lume, la sfârșitul lunii iunie 2023. De asemenea, Theo Rose i-a zis lui Bobonete, în dulcele ei stil caracteristic, că are gânduri serioase, de măritiș și copii, cu actualul ei partener de viață

„Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine.

Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate.”, i-a mărturisit Theo Rose lui Bobonete, în podcastul actorului.

Prima declarație a lui Anghel Damian, după ce s-a aflat de sarcina lui Theo Rose

După ce s-a aflat în presă că Theo Rose este însărcinată, artista a postat un clip pe rețelele sociale, în care a confirmat zvonurile.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați Nepoate. Sau Nepoată. Depinde! Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a dezvăluit solista internauților.

Anghel Damian, tatăl viitorului copil al artistei, a declarat că cei doi trăiesc o perioadă extrem de frumoasă și abia așteaptă să-și cunoască bebelușul.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă.

Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus regizorul la PRO TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe