05 nov. 2023 | 10:04

Theo Rose a dat lovitura! Câți bani câștigă la concerte sau nunți pentru doar 60 de minute

Monden
Theo Rose a dat lovitura! Câți bani câștigă la concerte sau nunți pentru doar 60 de minute
Câți bani cere Theo Rose pentru a-ți cânta la nuntă. Cântăreața și-a mărit tariful după ce l-a adus pe lume pe copilul său.

Theo Rose și-a majorat tarifele pentru a cânta la evenimente private, cum ar fi petrecerile, nunțile sau botezurile. După ce l-a adus pe lume pe fiul său, Sasha, cântăreața și-a modificat prețurile. Află în rândurile de mai jos cât cere iubita lui Anghel Damian pentru o prestație muzicală de 60 de minute.

Theo Rose nu renunță la a munci

Este una dintre cele mai cunoscute și admirate cântărețe din breasla tânără din România. Recent a devenit și mămică, însă nu a dorit să renunțe la activitatea ei profesională, dimpotrivă. Theo Rose se implică activ în numeroase proiecte – și în muzică, și în televiziune, dar și în actorie.

Iubita regizorului Anghel Damian, în vârstă de 26 de ani, are un program foarte încărcat. Trebuie să se împarte între foarte multe proiecte în muzică și în televiziune, însă de curând a debutat și în actorie, jucând în serialul Clanul de la Pro TV. Încasează sume frumoase de bani, dar nu doar din atât.

Citește și: Theo Rose s-a pus pe plâns la Vocea României. Deranjată de Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley: „Mereu sunt discuții de-astea”

În ce proiecte se implică artista

Theo Rose, mult îndrăgită de generația tânără mai ales, este activă și pe platformele sociale. Cântăreața se bucură de o comunitate de 1,2 milioane de urmăritori doar pe Instagram. Publică informații privind activitatea pe care o desfășoară, dar se implică și în campanii online ce reprezintă resurse financiare.

Câștigă bani de la Pro TV, unde activează ca antrenor în echipă cu Horia Brenciu, din activitatea nouă din cinematografie, din mediul online, dar și din muzica pe care o cântă. Theo Rose este apreciată pentru talentul său muzical, în care investește deseori, după cum se vede și când cântă pe scenă.

La ce evenimente cântă Theo Rose

Iubita regizorului și scenaristului Anghel Damian cântă pe nenumărate scene din țară. Organizează concerte și este invitată să interpreteze și în cadrul emisiunilor televizată. Nu cântă doar în astfel de contexte însă. Theo Rose întreține atmosfera și la evenimente private.

Frumoasa cântăreață este des invitată la nunți, evenimente în cluburi sau organizate de primării, cum ar fi zilele unui oraș, balul bobocilor și alte petreceri private sau corporate. În funcție de natura evenimentului la care cântă, Theo Rose percepe un anumit tarif.

Citește și: Theo Rose, cerută în căsătorie în secret? S-a dat de gol chiar la Vocea României: „Îmi spui aici, când sunt toţi?”

La ce evenimente cântă Theo Rose

După ce l-a adus pe lume pe micuțul Sasha, Theo Rose ar fi mărit tariful pe care îl solicită la evenimente private, cum ar fi nunțile sau petrecerile. Cântăreața percepe o sumă de puțin peste 6,5 mii de euro pentru o prestație muzicală de 45 de minute, potrivit informațiilor din spațiul public.

Dacă evenimentul este mai complex sau artista puse la dispoziția gazdelor și alte servicii, cum ar fi autografe pentru fani, postări pe rețelele sociale despre eveniment și altele, tariful său poate să atingă o sumă chiar de 10 mii de euro.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Capital.ro
Animalul periculos care a fost văzut în România. E de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro