Thalia pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Diva arată superb la 53 de ani

de: Violeta Badea
12 09. 2024

La 53 de ani, Thalia, regina telenovelelor, continuă să uimească cu un look tineresc și o formă fizică de invidiat. Diva latino a captat atenția la premiile MTV VMA, unde a strălucit în două ținute spectaculoase, demonstrând că vârsta este doar un număr pentru ea.

Thalia, look fresh și formă fizică impecabilă la MTV VMA

Thalia a făcut furori la decernarea premiilor MTV VMA, unde a optat pentru două ținute care i-au pus perfect în valoare silueta impecabilă. Pe covorul roșu, vedeta a ales o rochie metalică, extrem de decoltată, care i-a scos în evidență picioarele tonifiate. Cu un aer fresh și plină de încredere, Thalia a demonstrat că frumusețea sa este nemuritoare.

Cu toate că publicația britanică Daily Mail a criticat ținuta și a plasat-o pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete, fanii au fost de altă părere. Susținătorii artistei au apreciat stilul îndrăzneț și sclipitor, comentând că Thalia arată la fel de bine ca la 30 de ani.

Schimbare de ținută impresionantă pe scenă

În timpul evenimentului, Thalia a avut și un moment important pe scenă, când i-a oferit Anittei trofeul pentru cel mai bun videoclip latino. Pentru această ocazie, diva a optat pentru o rochie roșie cu paiete, asimetrică, care i-a accentuat eleganța și grația. Strălucirea rochiei a completat perfect momentul, iar prezența Thaliei pe scenă a fost una memorabilă.

Thalia nu a fost singura vedetă latino care a strălucit la eveniment. Artiste precum Camilla Cabello, Anitta și Karol G au impresionat și ele cu ținute spectaculoase, toate contribuind la un spectacol vizual de neuitat.

Citește și Ce s-a ales de Thalia, celebra actriță care cucerea România după Revoluție cu rolul din Marimar. Cum arată acum!

Thalia, dovada că vârsta este doar un număr

Deși au trecut mulți ani de când Thalia a devenit cunoscută drept regina telenovelelor, ea continuă să fie o inspirație pentru fanii din întreaga lume. Forma sa fizică de excepție și aspectul tineresc la 53 de ani ridică întrebări despre secretul său pentru a rămâne atât de radiantă.

Thalia a demonstrat că vârsta nu definește frumusețea și că fiecare etapă din viață poate fi trăită la maximum. Aparițiile sale la MTV VMA nu au făcut decât să confirme acest lucru, iar fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele sale apariții impresionante.

Citește și Thalia, trup de zeiţă. Actriţa s-a filmat în costum de baie pe iaht, fanii au complimentat-o imediat!