Testul optic care arată cât de perspicace ești. În cât timp găsești gogoașa ascunsă din cameră?

Testul optic care arată cât de perspicace ești. În cât timp găsești gogoașa ascunsă din cameră?
Testul optic care arată cât de perspicace ești. În cât timp poți să găsești gogoașa ascunsă în cameră? Reușești în patru secunde?

Testul optic care arată cât de perspicace ești. Ești de părere că ai abilitățile de analiză și puterea de concentrare bine dezvoltate? Testul de astăzi nu ar trebui să îți ridice probleme, în acest caz. În cât timp găsești gogoașa ascunsă din cameră? Reușești să identifici locul în care se află, în maximum patru secunde?

Dacă îți plac puzzle-urile complicate, iluziile optice, testele de atenție și alte astfel de provocări, ai ajuns la locul potrivit. În articolul de astăzi îți vom prezenta un test care te va ajuta să evaluezi singur cât de perspicace ești. Este un mod distractiv de a-ți testa nivelul de inteligență, dar nu numai. Poți să afli foarte ușor dacă puterea ta de concentrare este bine dezvoltată.

Testul optic care arată cât de perspicace ești

Tot ce trebuie să faci este să identifici o gogoașă ascunsă într-o cameră ilustrată. Bineînțeles, există și un timp limită în funcție de care să te ghidezi. Dacă puterea ta de analiză este bine antrenată, ar trebui să reușești să oferi răspunsul la problemă în maximum patru secunde.

Pentru a duce sarcina la capăt, trebuie să accesezi prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Atenție, însă! Nu o accesa decât pe prima. A doua imagine îți prezintă răspunsul corect. Ca să nu-ți furi singur căciula, îți recomandăm să ai la îndemână și un cronometru. Setează temporizatorul la patru secunde.

În prima ilustrație din galeria FOTO vei putea observa o cameră de zi, cu o canapea și un covor bine așezat în încăpere. Deasupra canapelei se află o mică bibliotecă, lucrările și cărțile fiind expuse pe rafturi paralele. De-o parte și de alta a canapelei, în stânga și în dreapta, sunt expuse ferestre.

Undeva, în interiorul camerei, se află ascunsă o gogoașă. Nu mulți reușesc să identifice locul în care se află, în timpul stipulat. Tu poți să găsești desertul în maximum patru secunde? Dacă da, înseamnă că abilitatea ta de analiză este bine dezvoltată. În general, doar 1% dintre internauți reușesc să rezolve această sarcină.

Poți găsi gogoașa ascunsă în patru secunde?

Analizează cu atenție prima ilustrație din galeria FOTO. Ai găsit locul în care se află gogoașa ascunsă? Dacă nu, venim noi în ajutorul tău. Camera în care se află este curată și ordonată. Gogoașa are o nuanță asemănătoare cu cea a unui obiect situat în prim-plan. Tocmai de aceea probabil nu o remarci.

Citește și: Testul de inteligență care arată cât de perspicace ești. Poți găsi steluța printre pisici?

Ai reușit să identifici locul în care se află gogoașa? Este camuflată cu covorul. Compară răspunsul oferit de tine cu cel prezentat în a doua ilustrație din galeria FOTO. Dacă nu ai oferit răspunsul corect, nu te îngrijora. Poți oricând să îți îmbunătățești atenția realizând sarcini asemănătoare.

Urmăriți Playtech.ro și pe