Testul lunii decembrie. Ai IQ de geniu dacă observi în 8 secunde unde se află cheia acestei femei

de: Ștefan R. Apostol
06 12. 2023

O zi rece afară, ceva mai cald în interior, dar parcă ai nevoie, totuși de o provocare. Îți propunem noi una, prin testul lunii decembrie. Dacă reușești să-i dai de cap, ai putea să spui prietenilor că ai IQ de geniu, mai ales dacă observi în 8 secunde unde se află cheia acestei femei. Baftă!

Răspunde provocării în testul lunii decembrie

Obiectivul acestei provocări vizuale este de a găsi cheia unei femei care are nevoie de ajutor. E clar că ești un bun observator dacă găsești obiectul pierdut. Nu este niciodată o idee rea să fii pregătit.

Descoperă: Testul de inteligenţă al iernii. Poţi vedea omul de zăpadă în mai puţin de 10 secunde? Eşti un geniu!

Trebuie să examinezi cu atenție imaginea din testul lunii decembrie, de mai jos, pentru a răspunde provocării pe care ți-o prezentă.

Observă în 8 secunde unde se află cheia acestei femei

Conform ilustrației provocării vizuale, femeia vrea să intre în casa ei, dar nu poate, deoarece nu găsește cheia care deschide ușa casei. Ea credea că se află în geantă, dar nu este acolo, așa că tu va trebui să o ajuți.

Găsește în 8 secunde unde se află cheia acestei femei

Va trebui, totuși, să-ți faci griji în privința timpului, deoarece trebuie să găsești cheia în 8 secunde, dar ești liber să nu te grăbești. Cel mai important lucru este ca tu să duci la bun sfârșit testul lunii decembrie.

Soluția la testul lunii decembrie

Deși mulți utilizatori au fost încurajați să participe la provocarea din testul lunii decembrie, doar câțiva au ieșit victorioși. Acest lucru arată clar nivelul de dificultate pe care îl are provocarea. Acestea fiind spuse, în acest punct al notei vă împărtășim soluția testului. Așdar, în imaginea din galerie vei descoperi indiciile privind locația cheii.

Dacă ai reușit de ununl singur să descoperi unde se află cheia, cu siguranță că ai IQ de geniu. Și, dacă ți-a plăcut această provocare, te felicităm pentru că ai reușit să faci față. Iar dacă nu, atunci te încurajeăm să continui să-ți  încerci norocul cu acest tip de exerciții.

Pentru a face acest lucru, poți încerca, spre exemplu, problema de matematică pe care orice elev de gimnaziu o poate rezolva imediat. Sau, în cazul în care vrei să încerci ceva mai complicat, îți propunem, spre exemplu, iluzia optică mai dificilă decât orice ai văzut până acum. În acest caz va trebui să ai ochi de vultur pentru a descoperi, cât de repede poți, ce apare în imagine.

Concluzie

O provocare vizuală îți permite să te distrezi într-un mod sănătos, până la urmă. Unele constau în găsirea erorilor, a unei persoane, a unui animal, a unui obiect sau a unui cuvânt într-o imagine. Altele, în schimb, cer să afliii numărul exact de figuri geometrice dintr-o ilustrație, și uneori, acestea au o limită de timp. Mai sunt cunoscute și sub numele de provocări, teste vizuale, puzzle-uri vizuale sau logice.