Testul IQ care îți arată dacă ești un geniu sau nu. Trebuie să răspunzi corect la 8 din 10 întrebări
Oamenii profită la maximum de testele care le arată lucrurile la care mai au sau nu de lucrat ori de cele care le indică inteligența pe care o dețin. Ai mai jos o metodă interesantă pentru a afla dacă ești sau nu un geniu. Unele persoane se subestimează sau supraestimează, iar varianta cea mai simplă pentru a afla adevărul și unde te situezi în acest scenariu este chiar mai jos. Trebuie să răspunzi corect la 8 din 10 întrebări pentru a te considera un om foarte inteligent.
Test IQ: ești un geniu dacă răspunzi la 8 din 10 întrebări
Este cel mai bine să știi exact ce calități ai și pe care să te poți baza pentru alegeri bune în viața personală și profesională. Mulți au avut parte de nefericire, încredere lipsă în propriile forțe și de multe piedici pentru că nu au știut să se evalueze corespunzător.
În felul acesta poți să ratezi șanse uriașe ale vieții și să afli ce înseamnă dezamăgirea, dacă nu te duci spre oamenii sau situațiile care să ți se potrivească. Cele 10 întrebări sunt în Galeria FOTO.
Trebuie să te uiți atent la fiecare, să ai puțină răbdare și să fii bun la matematică. Ideea testului pare simplă la o primă vedere, dar doar geniile ajung să răspundă la final la 8 din 10.
Oamenii care au valoarea IQ-ului peste 140 sunt abile în activități creatoare și cei mai potriviți să îi conducă pe alții. Valorile între 131 și 140 ating mai puțin de 3% din populație.
- Întrebarea 1: răspunsul corect este B
- Întrebarea 2: răspunsul corect este B
- Întrebarea 3: răspunsul corect este D
- Întrebarea 4: răspunsul corect este A
- Întrebarea 5: răspunsul corect este B
- Întrebarea 6: răspunsul corect este B
- Întrebarea 7: răspunsul corect este A
- Întrebarea 8: răspunsul corect este D
- Întrebarea 9: răspunsul corect este D
- Întrebarea 10: răspunsul corect este B
Detalii
Coeficientul de inteligență reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței.
Coeficientul mediu al unui om este de 100, iar cel mai mare cunoscut astăzi este al unui om ce a depășit 240 la un astfel de test. Primele teste psihometrice de măsurare a inteligenței au fost puse la punct de Alfred Binet la începutul secolului al XX-lea.
- Activități care solicită inteligența nativă:
-Completarea de puzzle-uri
-Completarea unei serii de imagini sau de numere
-Identificarea unui pattern (o structura logica) într-un ansamblu de elemente
- Inteligența cristalizată:
-Bogăția vocabularului unei persoane
-Capacitatea sa de a înțelege și utiliza cuvinte sau expresii cu grad crescut de abstractizare
-Capacitatea de a face raționamente verbale
-Înțelegerea și reacționarea corecta la situațiile sociale, de “bun-simț”