Testul de vedere al serii. Ai ochi de vultur dacă găseşti câinele ascuns în cameră în mai puţin de 6 secunde!

de: Sabina Anastasia
02 02. 2023

Testul de vedere al serii de joi, 2 februarie, cu ajutorul căruia poți să testezi abilitățile cognitive ale creierului tău. Ești de părere că ai ochi de vulturi? Te provocăm să identifici locul în care se află câinele ascuns din imagine. Așa cum te-am obișnuit deja, ai la dispoziție un timp limitat, de maximum șase secunde. Reușești să duci sarcina la capăt?

Testul de vedere al serii de joi

Playtech Știri îți prezintă testul de vedere al serii de joi, 2 februarie. Dacă vrei să îți evaluezi abilitățile de observație, ai ajuns la locul potrivit. Îți plac puzzle-urile dificile, iluziile optice, testele de inteligență, exercițiile matematice și alte materiale de acest fel? Fără îndoială, și provocarea de astăzi va fi pe placul tău.

Îți vom prezenta o imagine simplă, cu ajutorul căreia vei putea să îți testezi abilitățile de analiză. Provocarea poate fi rezolvată atât de copii, cât și de adulți. De altfel, în cazul celor de vârste mici, poate fi o reală modalitate de distracție.

Accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO. Atenție, însă! Nu o accesa pe cea de-a doua, fiindcă în ea vei afla răspunsul la problema pe care trebuie să o rezolvi. În fotografia pe care o vei vizualiza se află ascuns un câine. Animalul de companie este camuflat. Nu poate fi observat de la prima vedere, pentru că prezintă aceeași culoare precum a altor obiecte.

În urma analizelor realizate în mediul online, s-a constatat că doar utilizatorii care prezintă funcții cognitive dezvoltate pot să rezolve sarcina dată termenul de maximum șase secunde. Setează un cronometru, ca să nu-ți furi singur căciula.

Ați găsit câinele în 6 secunde?

Prima imagine încărcată în galeria FOTO prezintă o cameră dezordonată. În partea dreaptă a materialului se află un pat în fața căruia e așezat biroul. Pe birou, un calculator. Așa cum poți observa și tu, peste tot prin cameră sunt împrăștiate haine. Așa cum îți spune și titlul articolului de astăzi, în încăpere se află ascuns un câine.

Ce trebuie să faci tu este să identifici locul în care se află animalul de companie. Dacă ai abilități de atenție și concentrare bine dezvoltate, ar trebui să poți rezolva această sarcină în mai puțin de șase secunde. Totuși, dacă te încadrezi în limita de timp amintită, înseamnă că te bucuri de abilități cognitive performante, potrivit analiștilor.

Crezi că reușești să reperezi cu privirea câinile ascuns? Timpul limită se scurge cu rapiditate. Dacă ai identificat locul în care se află animalul de companie, poți accesa al doilea material încărcat în galeria FOTO a acestui articol. În ilustrație va fi marcat exact locul în care s-a ascuns câinele.

Câinele se odihnește sub canapeaua de nuanță albastru marin, alături de pantofii confecționați din pânză neagră. Animalul este camuflat, având și el culoare neagră. La o primă vedere, nu este vizibil. Tu ai reușit să îl identifici?