Testul de vedere al momentului. Ai nevoie de ochi ageri ca să vezi câinele ascuns printre buşteni

de: Ștefan R. Apostol
17 10. 2023

O nouă zi, și după cum vedeți, o nouă provocare. Astăzi vă propunem testul de vedere al momentului. Dar, nu vă grăbiți, deoarece pentru rezolvarea acestui test, va fi nevoie de ochi ageri pentru a descoperi câinele ascuns printre buşteni. Dacă credeți că reușiți, atunci treceți la a rezolva testul momentului.

O nouă zi, o nouă provocare. Testul de vedere al momentului

Iluziile optice au stârnit curiozitatea oamenilor din întreaga lume de secole. Recent, internetul a fost invadat de puzzle-urile cu iluzii optice. Aceste mistere optice constau, de obicei, în ilustrații ale unor obiecte specifice.

Rezolvă și: Cel mai scurt test IQ din istorie a devenit viral. Doar 7% dintre internauți știu să-l rezolve, are trei întrebări

Aceste puzzle-uri sunt menite să vă ascută abilitățile de observare și atenția la detalii. Și, ca de obicei, avem pregătit pentru astăzi testul de vedere al momentului, distractiv și dificil. Vă simțiți în stare să acceptați provocarea? Să începem!

Ai nevoie de ochi ageri ca să vezi câinele ascuns printre buşteni

Imaginea din galerie arată sute de bușteni de lemn păstrați în curtea din spate. Acum, la prima vedere, s-ar putea să credeți că nu există nimic altceva în imagine în afară de bușteni.

Cu toate acestea, odată ce vă uitați bine la imagine, veți găsi ceva drăguț și pufos prezent și el în imagine. Lucrul drăguț din imagine este un câine. Acum, sarcina este să găsiții câinele ascuns în testul de vedere al acestei zile, dar în timpul dat.

Găsește soluția la: Testul IQ care pune în dificultate românii. Care pahar se umple primul?

Aveți la dispoziție 7 secunde pentru a trece această provocare. Înainte de a trece la rezolvare, un sfat util. Câinele este de aceeași culoare cu buștenii și este cu fața în altă parte.

Va trebui să căutați orice siluetă în formă de câine. Doar așa veți putea trece testul de vedere de astăzi. Vă oferim mai jos soluția acestei provocări de iluzie optică.

Soluția la testul de vedere al momentului

Dacă n ați reușit să rezolvați testul, avem noi soluția. În a doua imagine din galerie veți descoperi unde se află simpaticul cățel. La o privire mai atentă vom vedea că simpaticul animal se află în cumva în mijlocul buștenilor, în partea de sus a imaginii.

Găsește o soluție la: Testul IQ pentru cei mai inteligenți oameni

De atfel, pentru cei care nu au reușit să descopere cățelul, am încercuit noi locul unde se ascunde acesta.

Dacă v-a plăcut testul de vedere al momentului, și mai vrei și altele, îți propunem, spre exemplu, unul ceva mai greu.

În acest caz, tot ce ai de făcut este să muți două bețe de chibrit pentru a rezolva o ecuație, în testul care arată dacă ai o inteligență peste medie.