Testul de IQ al săptămânii. Găseşte greşeala din imaginea de mai jos! Doar 3% dintre oameni reuşesc să facă asta

de: Stan Nicu
14 11. 2022

Testele IQ sunt un mod distractiv de a afla cât de inteligenți suntem. Cei mai mulți dintre oameni când văd un astfel de test nu se lasă până nu rezolvă misterul. Pentru astăzi vă propunem să remarcați greșeala făcută intenționat, binențeles, dintr-o imagine.

Testul care îți arată cât de inteligent ești. Care este greșeala din imagine. Ești sigur că te uiți unde trebuie?

Testul IQ de astăzi este pentru cei cărora le place să joace jocuri și puzzle-uri distractive. Testul poate fi considerat ca și o ghicitoare simplă sau un puzzle mai interesant, pentru că poate fi rezolvat cu o gândire creativă.

În timp ce rezolvați testul, trebuie să folosiți mintea creativă și să analizați problema puțin diferit. Unele teste sunt, de asemenea, un fel de test IQ distractiv, care vă ajută să vă evaluați nivelul de inteligență. Acum, nu trebuie decât să descoperi greșeala ascunsă în imaginea Parcului Copiilor.

Testul trebuie rezolvat în 15 secunde

Un om cu o inteligență alertă poate detecta greșeala în 15 secunde. Tot ce trebuie să faceți este să priviți imaginea cu atenție înainte de a răspunde la întrebare. Răspunsul este destul de simplu, dar complicat în același timp.

Pentru a descoperi greșeala și a rezolva provocarea, trebuie să aruncați o privire de ansamblu asupra imaginii. După ce ațu privit-o atent, încercați să vedeți ce apare ca fiind incorect în parcul de copii.

La început, probabil că nu veți observa imediat greșeala, deoarece este un detaliu mai mic decât ați bănui. Puteți identifica greșeala la doar câteva secunde.

Culorile curcubeului sunt greșit

Deci, răspunsul la puzzle este că inadvertența se află în interiorul curcubeului din imagine. Ordinea de culoare normală a culorilor curcubeului este, roșu, oranj, galben, verde, albastru, indigo și violet. Însă, în testul nostru ordinea culorilor curcubeului a fost un pic shimbată, respectiv roșu, oranj, galben, verde, albastru, violet și indigo.

Mulți oameni vor încerca să găsească greșeala în baloane și firele atașate de baloane. În cele din urmă, găsesc greșeala reală ascunsă în curcubeu.

Rezolvarea unui test IQ oferă încredere persoanei respective

Unele teste de inteligență nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, însă sunt un simplu test al abilităților noastre de observație.

Acest test a fost dificil, dar simplu, pentru că necesită mai puțin timp și putere cerebrală pentru a-l rezolva.

Ce este sigur, este că după rezolvare te simți grozav , mai ales dacă ai văzut greșeala în câteva secunde. Rezolvarea testului dă încredere oricui, în inteligența pe care o are.