Testul de inteligență în care vezi cât de perspicace ești. Care este singurul aliment fără dublură din frigider?

de: Bișinicu Andreea
10 12. 2022

O nouă zi, o nouă iluzie optică. În acest puzzle distractiv, tot ce trebuie să faci este să identifici alimentul care nu are geamănul său în frigider. Doar persoanele cu IQ ridicat pot găsi răspunsul corect în mai puțin de 15 secunde. Acest test de inteligență îți pune la încercare răbdare și capacitatea de concentrare.

Iluzie optică a alimentelor care a devenit virală pe Internet

Cui nu îi place un puzzle distractiv sau o ghicitoare interesantă? Aceste jocuri simpatice se rezolvă folosindu-ți creativitate. Te țin în priză și te ajută să îți dezvolți capacitatea de concentrare, astfel încât să realizezi cât de mare îți este coeficientul de inteligență

Privește cu atenție imaginea de mai sus și încearcă să găsești soluția testului de inteligență, în mai puțin de 15 secunde, pentru a dovedi că posezi un IQ mai ridicat decât media generală globală.

Trebuie să te gândești puțin diferit pentru a ajunge la soluția corectă pentru aceste tipuri de teaser-uri, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta.

Dacă nu ți s-a făcut foame până acum, nu garantăm că iluzia optică de mai sus nu te va convinge să faci un drum până la frigider. Ei bine, privește cu mare atenție iluzia optică și numără câte alimente vezi pe rafturile refrigeratorului.

Citește și Iluzia optică a weekendului. Care sunt cele două mari greșeli din imagine? Doar geniile le rezolvă în 30 de secunde

Cum se rezolvă testul de inteligență de mai sus

În ipoteza problemei, internauții trebuie să găsească singurul aliment din frigider care nu are pereche. Deși pare imposibil de găsit, deoarece, la prima vedere, toate par că au dubluri, vei vedea că nu este așa.

Observând cu simț de răspundere fiecare colțișor al frigiderului, vei putea identifica produsul alimentar care nu are geamul său în frigider. Slănina, puiul, ciocolata, sucul, laptele, legumele verzi, mărul, roșiile, borcanul cu gustări, sticla verde, cutia maro și perele, toate acestea au dubluri.

Așadar, oul din cofraj este singurul aliment care nu are dublură în regrigerator. Dacă nu ai găsit nici până acum oul, poți verifica AICI soluția. Oul se află pe ușa frigiderului, la mijlocul imaginii.

Citește și Testul optic care arată cât de perspicace ești. În cât timp găsești gogoașa ascunsă din cameră?