08 ian. 2024 | 22:15

Testul de inteligență din sala de cinema. Ai IQ de geniu dacă găsești frații dintre cele trei perechi de oameni

Diverse
Testul de inteligență din sala de cinema. Ai IQ de geniu dacă găsești frații dintre cele trei perechi de oameni
Găsește frații dintre cele trei perechi de oameni

Un desen ce ilustrează o scenă banală, dar care este, de fapt, o provocare ce pune la grea încercare logica și atenția la detalii, face furori în mediul online. Cei care au creat testul de inteligență din sala de cinema susțin că doar persoanele cu IQ peste medie pot să găsească frații din cele trei perechi de oameni.

Test de inteligență creat într-o sală de cinema

Va fi nevoie de o gândire creativă pentru a rezolva această provocare ce le dă mari bătăi de cap internauților din toate colțurile lumii. Mulți sunt convinși că testul este unul cât se poate de simplu, însă realitatea este cu totul alta, răspunsul este mai dificil de găsit decât pare.

Privește cu atenție desenul, analizează toate elementele, micile detalii. Acest test de inteligență îți pune la grea încercare logica și atenția la detalii.

Cine sunt frații dintre cele trei perechi de oameni

În imagine, poți vedea trei perechi de oameni care stau într-o sală de cinema și se uită la un film. Toți sunt relaxați, se bucură din plin de peliculă și savurează gustările specifice – suc și popcorn. Una dintre perechi nu formează un cuplu, sunt frați. Dar care? Va trebui să te grăbești, testul este unul contracronometru.

Când te simți pregătit, setează cronometrul la nouă secunde și apasă Start. Vei găsi rezolvarea în rândurile de mai jos.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică a începutului de an. Unde este iepurele ascuns printre pisici? Găsește-l în mai puțin de 23 de secunde

Testul de inteligență din sala de cinema. Ai IQ de geniu dacă găsești frații dintre cele trei perechi de oameni

Rezolvare

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.

Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Rezolvare: Răspunsul corect este perecherea din partea stângă a desenului. Indiciul ce îi dă de gol pe frați este șuvița deschisă la culoare din păr, o „anomalie” moștenită atât de frate cât și de sora sa.

Te-ar putea interesa și: Test de matematică pe care îl rezolvă elevii de liceu. Mută doar două chibrituri și rezolvă 6-4=7

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vremuri tulburi pentru aceste zodii. Curg problemele
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro