Testul de inteligență care este rezolvat doar de 10% dintre oameni. Unde este vrăjitoarea în imagine?

de: Sabina Anastasia
20 10. 2022

Testul de inteligență rezolvat doar de 10% dintre oameni. Pentru că se apropie Halloween-ul, îți propunem să rezolvi un test de atenție în care va trebui să identifici o vrăjitoare. Poți să faci acest lucru în maximum cinci secunde? În urma analizelor realizate în mediul online, s-a constatat că majoritatea internauților nu reușesc să identifice răspunsul corect.

Testul de inteligență rezolvat doar de 10% dintre oameni

Îți place să rezolvi ghicitori sau teste distractive de inteligență în timpul liber? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci ai ajuns la locul potrivit. Avem un test de inteligență special pentru tine, adaptat acestei perioade a anului. Cu ajutorul lui, vei reuși să descoperi care este nivelul tău de inteligență.

În testul de astăzi este foarte important să analizezi problema rapid. Doar așa poți ajunge la răspunsul corect în timpul stipulat. Trebuie să te folosești de abilitățile tale analitice pentru a găsi răspunsul corect la întrebarea adresată. În testul de atenție din galeria FOTO este prezentată imaginea unui magazin plin de clienți.

Ce trebuie să faci tu este să identifici printre clienți o vrăjitoare. Ai la dispoziție doar cinci secunde pentru a face acest lucru. Pentru că testele de inteligență distractive presupun creativitate, trebuie să gândești problema în afara cutiei pentru a ajunge la răspunsul potrivit. Toate indiciile de care ai nevoie se ascund în ilustrația din galeria FOTO.

Există un client care arată diferit de toți ceilalți. În grupul de oameni care își așteaptă rândul la magazin se ascunde o vrăjitoare. Unii clienți își fac cumpărăturile fără să fie atenți la acest detaliu, alții vorbesc cu vânzătorul, iar ceilalți privesc suspicioși în jurul lor. Poți să descoperi unde se ascunde vrăjitoarea de Halloween, în doar cinci secunde?

Unde se ascunde vrăjitoarea din ilustrație?

Răspunsul este destul de simplu. Trebuie doar să analizezi cu atenție imaginea înainte de a oferi un răspuns. Dacă te uiți la reacțiile bărbaților, femeilor și copiilor din ilustrație, îți vei da seama inevitabil care este persoana „intrusă”. Clienta din partea dreaptă a imaginii este vrăjitoarea de Halloween care stă la rând în magazin.

Dacă o privești cu atenție, vei putea remarca faptul că, în interiorul robei sale, vrăjitoarea ascunde o baghetă pe care o folosește pentru a realiza tot felul de vrăji. În mod cert, respectiva baghetă nu a fost expusă la vânzare în magazin.

Dacă ai reușit să identifici locul în care se află vrăjitoarea în maximum cinci secunde, te bucuri de o abilitate de concentrare ridicată. Dacă, însă, nu ai oferit răspunsul corect, nu descuraja. Pentru a rezolva astfel de teste, trebuie să pui în aplicare gândirea laterală. Pentru a face acest lucru, este necesar să îți antreneri creierul cu teste asemănătoare de inteligență.