Testul de inteligenţă al toamnei. Găseşte pisica ascunsă printre lilieci. Ai doar 8 secunde la dispoziţie!

de: Năstase Mirabela
23 09. 2022

Testul de inteligență al toamnei. Tu găsești pisica ascunsă printre lilieci? Ai doar 8 secunde la dispoziție! Cu ajutorul acestui test îți poți testa rapid spontaneitatea și acuitatea vizuală. Așadar, grăbește-te, căci timpul se scurge!

Testul de inteligenţă al toamnei

Astfel de teste pentru creier sunt o modalitate bună să profiți de anumite momente libere, făcând ceva antrenant pentru materia cenușie. Ele necesită să-ți folosești creativitatea, căci imaginile acestea stimulează conexiunile cerebrale, îmbunătățesc viteza mentală și îți pot îmbunătăți memoria pe termen scurt.

Acest test de inteligență propus necesită deci un mod neconvențional de gândire, însă răspunsul se află chiar în fața ta, chiar dacă întregul cadru și utilizarea de imagini identice și nuanțe similare, fac dificilă aflarea lui.

Amintește-ți însă că trebuie să fii atent doar la detaliile minuscule, deoarece pisica este ascunsă în acel tablou de culori și forme similare cu ale liliecilor. Cu alte cuvinte, pisica este asemănătoare cu culoarea de fundal a imaginii și seamănă exact cu liliecii, astfel că oricine poate fi distras de la soluția corectă a testului de inteligență!

Atenție însă, pentru a rezolva acest test de inteligență, analizează imaginea în galeria foto a articolului, unde imaginea se află la dimensiunea potrivită!

Imaginea acestui test este concepută într-un mod neuniform, cu aproape 100 de lilieci prezenți, inclusiv o pisică. Ca și indiciu, îți spunem că pisica este singura figură desenată fără aripi. Acum, derulează în colțul din stânga jos al imaginii, căci pisica este plasată chiar lângă un liliac care râde. Deși pisica pare doar un alt liliac, ea are mustăți mari și nu are aripi.

Află răspunsul acestui test de inteligență în galeria foto a articolului!

Acest test de inteligență a necesitat doar o simplă verificare a abilității tale de observare. Continuă să rezolvi cât mai multe dintre astfel de teste pentru a-ți îmbunătăți abilitățile cognitive și claritatea memoriei.

Alt test de inteligență antrenant: găseşte cei trei purceluşi fără coif în 11 secunde!

Un alt test de inteligență antrenant este găsirea celor trei purceluși fără coif prezenți la o petrecere, în doar 11 secunde. În timp ce primul și al doilea purceluș vor fi mai ușor de observat, cu al treilea este mai greu. La fel, tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea testului, deoarece, în imagine există atât de multe pălării de petrecere colorate. Găsești AICI acest test de inteligență antrenant!