Testul de inteligență al săptămânii. Ești un geniu dacă găsești în doar 13 secunde cele 9 animale care se ascund în această imagine

de: Ștefan R. Apostol
04 06. 2024

Dacă crezi că ai tot ceea ce-ți trebuie pentru a face față oricărei provocări, acum este momentul să demonstrezi asta, rezolvând testul de inteligență al săptămânii. Trebuie să găsești în doar 13 secunde cele 9 animale care se ascund în imaginea de mai jos. Baftă!

Te provocăm la testul de inteligență al săptămânii!

Pregătește-te pentru un puzzle vizual care îți va testa inteligența și capacitatea de observație. În testul de inteligență al săptămânii, vei avea la dispoziție doar 13 secunde pentru a găsi 9 animale ascunse într-o imagine.

Pentru a reuși, vei avea nevoie de o minte ascuțită, de o mare atenție la detalii și de o capacitate excepțională de concentrare. De asemenea, va trebui să fii rapid, deoarece vei avea la dispoziție doar un număr limitat de încercări pentru a găsi animalele ascunse în această iluzie optică.

Dacă reușești să termini această provocare în 13 secunde sau mai puțin, atunci te poți considera o minte strălucită.

Trebuie să găsești în doar 13 secunde cele 9 animale

Dacă reușești să depășești această provocare în timpul dat, nu temulțumi cu această realizare, continuă să-ți testezi abilitățile cu alte teste de inteligenţă.

Tot ce trebuie să faci ca să descoperi animalele, este să scanezi rapid imaginea. Nu te concentra asupra unui singur punct, mișcă-ți ochii în jurul întregii imagini pentru a avea o imagine de ansamblu, și încearcă să cauți modele. Există un model în forma sau culoarea obiectelor care te poate ajuta să localizați animalele.

Găsește în doar 13 secunde cele 9 animale!

Un alt aspect important pentru a rezolva testul de inteligență al acestei săptămâni este să elimini distragerile. Ignoră detaliile irelevante și concentrează-te asupra obiectelor din această iluzie optică virală, dar nu te grăbi, păstrează-ți calmul.

Răspunsul la testul de inteligență al săptămânii

Dacă ai reușit să descoperi la timp cele 9 animale, felicitări, înseamnă că atenția ta distributivă este extrem de bună. În schimb, dacă nu ai reușit să-i dai de cap, nu este nimic, avem noi răspunsul la testul de inteligență al acestei săptămâni, după cum urmează:

  1. Pește
  2. Elefant
  3. Șarpe
  4. Câine
  5. Pisică
  6. Pericote
  7. Măgar
  8. Crocodil
  9. Delfin

Dacă ți-a plăcut acest test, și ți-am deschis apetitul, mai poți încerca să rezolvi un alt test de inteligenţă, dar pentru minţi speciale. În cazul acestuia va trebui să descoperi unde se ascunde o anume stea.