07 mai 2024 | 08:59

Test de inteligenţă pentru minţi speciale. O stea este ascunsă în grădină, o vezi în 7 secunde?

Diverse
Test de inteligenţă pentru minţi speciale. O stea este ascunsă în grădină, o vezi în 7 secunde?
Test de inteligență pentru cei mai atenți internauți. Poți repera steaua din imagine în maximum 7 secunde? Succes!

Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine: un test de inteligență ce te va ajuta să îți evaluezi nivelul de atenție și concentrare. Ce trebuie să faci tu, în doar 7 secunde, este să găsești steaua ascunsă în imagine. Nu te gândi la stelele de pe cer, fiindcă aceasta are o altă nuanță. Succes!

Cât de importantă este dezvoltarea abilității de concentrare

Abilitatea de a acorda atenție lucrurilor importante – și de a le ignora pe cele irelevante – a fost o abilitate crucială de supraviețuire de-a lungul istoriei omenirii. Atenția ne poate ajuta să ne concentrăm asupra unui anumit aspect, asupra deciziilor importante sau asupra unor gânduri esențiale.

Menținerea concentrării este o provocare pentru persoanele de toate vârstele, motiv pentru care oamenii – în mod deosebit specialiștii – au căutat tehnici, trucuri și metode prin care să stimuleze această abilitate. Dezvoltarea ei are un impact semnificativ în toate domeniile vieții.

Cum îți poți stimula și dezvolta puterea de atenție

Atenția ne ajută să învățăm la școală, să avansăm la locul de muncă și să construim relații sănătoase, dar când este compromisă, astfel de realizări devin mai dificil de atins. Unele persoane pot părea în mod natural că au mai mult control asupra unei situații, când de fapt tot ce fac e să fie mai atente.

Această capacitate poate fi stimulată, încurajată și dezvoltată prin diverse tehnici, una dintre ele fiind cea a testelor de inteligență, devenite virale mai ales pe platformele sociale și în comunități de utilizatori care urmăresc extinderea abilităților cognitive. Playtech îți prezintă un test deosebit, pentru minți speciale.

Test de inteligență pentru cei mai atenți internauți

Accesează prima imagine din galeria foto a acestui material. Nu o accesa pe a doua, fiindcă în ea vei descoperi răspunsul la problema ta. Setează, de asemenea, un cronometru la 7 secunde, acesta fiind timpul limită pe care îl ai la dispoziție pentru a rezolva provocarea zilei de astăzi.

Așadar, privește cu atenție imaginea. În ea vei descoperi locatarii a două blocuri într-o grădină. Unii se ocupă de sarcini specifice sezonului, transportând legume sau ierburi aromatice, hidratând solul florilor, plivind și nu numai. Alții se plimbă, în timp ce o parte dintre copii se joacă, plin de bună dispoziție.

Ce trebuie să faci tu este ca, în cele 7 secunde pe care le ai la dispoziție, să identifici steaua din imagine. Nu căuta una galbenă, fiindcă nu are nuanța celor de pe cer. Fii atent la forma stelei. Apoi, accesează a doua imagine din galeria foto pentru a-ți verifica răspunsul. Ai reușit să o găsești?

Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Tânără de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubit, în Sibiu. Bărbatul a fost orbit de furie
Spynews
Lege nouă pentru cei care stau la bloc. Va fi interzis pentru administratorii de bloc să mai refuze
Capital.ro
Semne care indică o lipsă de Omega-3. Care sunt semnalele transmise de organism și ce afecțiuni se pot dezvolta
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
Mediaflux
Florin Piersic, noi declarații de pe patul de spital. Marele actor așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro