Testul de atenție pentru genii. Cine este hoțul de la petrecere?

de: Ana Chivu
25 11. 2022

Testul de astăzi este unul destul de dificil pentru câteva persoane. Specialiștii au observat că doar oamenii cu o inteligență aparte și extrem de atenți la detalii au reușit să ofere răspunsul corect. Majoritatea persoanelor au crezut că este mai simplu, dar au avut mari bătăi de cap în deslușirea misterului. Cei care au un IQ ridicat au observat rapid cine este hoțul de la petrecere. Tu l-ai recunoscut? Cum arată acesta?

Test de atenție: puțini oameni au găsit răspunsul

Testul IQ de astăzi te ajută să te evaluezi și să vezi repede care este nivelul tău de inteligență sau dacă ești un om atent la detalii. O minte creativă poate să ofere imediat răspunsul testului de astăzi. Trebuie doar să observi ce este diferit în imaginea de mai sus și să găsești hoțul care a ajuns la o petrecere unde nu era deloc așteptat.

Astfel de provocări te ajută să vezi dacă ai un raționament logic, dacă ești perspicace și ai un IQ ridicat. Trebuie să te gândești dincolo de detaliile pe care le ai la dispoziție și să ajungi la o soluție simplă pentru a scoate infractorul din peisaj. În fotografie se află mai mulți oameni la o întâlnire amuzantă și relaxantă într-o grădină.

Câțiva vorbesc între ei, alți doi copii se amuză de eveniment, iar o anumită persoană profită de distracția tuturor doar ca să fure câteva obiecte prețioase. Este nevoie să privești cu atenție toate amănuntele din jurul tău pentru că răspunsul se află chiar sub ochii tăi. Unii oameni nu au crezut că acest test este o provocare, dar au avut mari bătăi de cap din cauza personajului din prim-plan.

Unde se află hoțul?

Dacă îți îndrepți privirea spre partea din dreapta a imaginii o să vezi cum un băiat încearcă să pună mâna pe brățara unei femei în timp ce ea gesticulează. Acesta este totuși ignorat de ceilalți oameni din jur care sunt ocupați să socializeze și să se bucure de seara pe care o au la dispoziție împreună.

Specialiștii recomandă ca toți părinții să facă astfel de teste de iluzie, teste IQ și de perspicacitate cu copiii. Micuții se vor distra în timp ce își antrenează mintea cu ajutorul provocărilor. Ei sunt nevoiți să gândească un scenariu ca să descopere mai apoi rezolvarea. Experții susțin că aceștia reușesc astfel să devină mai practici și mai atenți la toate detaliile importante din jurul lor.