17 nov. 2022 | 20:50

Testul de atenție pentru genii. Câte cărți ascunse găsești în imagine?

Diverse
Testul de atenție pentru genii. Câte cărți ascunse găsești în imagine?
Testul de atentie pentru genii. Cate carti ascunse gasesti in imagine

Unul dintre cele mai tari teste optice a devenit viral pe rețelele sociale. Menit să îți testeze capacitatea de concentrare precum și perspicacitatea, tot ce trebuie să faci este să rezolvi acest test de inteligență. Câte cărți reușești să depistezi în mai puțin de 10 secunde?

Doar geniile pot rezolva acest test optic în 10 secunde

Acest test IQ este o modalitate distractivă de a-ți testa nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce rezolvi problema dată.

În cadrul acestor tipuri de puzzle-uri ale minții, trebuie să analizezi problema cu atenție și să găsești răspunsul corect, folosindu-te de abilitățile tale de raționament analitic și logic.

Dacă îți era dor de o ghicitoare simplă și interesantă, adăugând un element distractiv puzzle-urilor, cască bine ochii și încearcă să rezolvi iluzia optică de mai sus.

Tot ce trebuie să faci este să fii atent și să studiezi în detaliu imaginea. Așadar, pentru a rezolva testul de inteligență de mai sus, tot ce trebuie să faci este să găsești toate cărțile ascunse în desen.

Unele volume pot fi la vedere, în timp ce altele sunt bine tăinuite. Doar 10% dintre internauți au reușit să găsească toate cărțile sub 10 secunde, demonstrând că au coeficientul de inteligență peste media generală a populației.

Citește și Iluzia care îţi arată cât de bine stai cu vederea. Găseşte vulturul în 7 secunde! Puţini reuşesc

Cum se rezolvă cel mai tare test de atenție

Așadar, trebuie să depistezi toate cărțile ascunse în fotografie. Dacă nu ai reușit să le găsești în mai puțin de 10 secunde, îți vom spune că soluția corectă se află chiar AICI.

Este vorba despre cinci volume ascunse în colțurile imaginii. Prima carte, cea mai evidentă, este cea pe care o ține tânărul amorez în brațe. O altă carte se află ascunsă în tufișurile din dreapta imaginii. Apoi, gardianul de parc ține o carte la buzunarul din spate al pantalonilor, în timp ce patrulează voios.

A patra carte se află în partea stângă a pozei, mai exact în spatele copacului la umbra căruia cei doi tineri savurează un picnic la iarbă verde. În sfârșit, ultima carte se află în coșul adus de domniță la întâlnirea sa cu pretendentul.

Citește și Testul de atenție care este rezolvat de 2% dintre oameni. Găsești cactusul din magazin în 15 secunde?

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro