Testul de atenție care arată dacă ai un IQ de geniu. Găsești greșeala din poza de vacanță?

de: Ana Chivu
07 11. 2022

Testul de atenție de astăzi te ajută să te evaluezi rapid. Poți vedea în felul acesta cât ești de inteligent și perspicace. Specialiștii reușesc astfel să analizeze mai bine mintea umană și să stabilească diferențele de IQ dintre participanți. Testul pare unul simplu la prima vedere, dar mulți oameni nu au reușit să răspundă corect în timpul pe care l-au avut la dispoziție. Ce greșeală este în poza din vacanță?

Test de atenție: greșeala din poza de vacanță

Din ce în ce mai mulți oameni adoră să facă astfel de teste pentru a se putea evalua rapid și simplu. Specialiștii sunt încântați de această metodă pentru că reușesc să analizeze mai bine mintea umană și să compare nivelul de inteligență dintre participanți.

Deși la prima vedere pare un test extrem de simplu, unele persoane nu au reușit să răspundă la întrebare. Iluzia de astăzi îți aduce în prim-plan o poză de vacanță unde poți vedea cum părinții se distrează împreună cu cei doi copii în zăpadă. Pentru a ajunge la răspuns trebuie să te gândești la detaliile din imagine și să îți folosești creativitatea.

Tatăl se joacă alături de câinele familiei, mama își împinge fiul cu sania, iar fiica face un om de zăpadă. Cerința este foarte ușoară: găsește greșeala din desen. Cu siguranță cei care au un IQ ridicat au observat că ceva nu este la locul lui. Cu siguranță oamenii mai lenți au identificat acest lucru după ce au privit mai lung unele detalii. Greșeala este fluturele din imagine!

Ce este greșit?

Nu există fluturi în miezul iernii, iar în fotografie se poate vedea unul care se află chiar pe o creangă din copacul din spatele familiei. Acesta are culori aprinse, dar cu toate astea nu poate fi observat de toți participanții testului. Experții recomandă ca toți părinții să facă acest gen de teste alături de copiii lor pentru că micuții își vor antrena astfel mintea într-un mod distractiv.

Cel mai bine este să aduni mai multe iluzii optice și teste IQ, iar mai apoi la finalul ,competiției’ cel care a oferit cele mai rapide și bune răspunsuri trebuie să primească un cadou.

Rezolvările trebuie să fie aduse în timpul indicat de specialiștii care au creat testele. Nu trebuie să trișezi și să stai pe gânduri mai mult timp decât ai la dispoziție. Nu uita să doar așa poți să afli rapid și simplu cât ești de inteligent.