09 mart. 2023 | 09:33

Testul de atenție care arată cât de perspicace ești. În ce direcție merge autobuzul?

Utile
Testul de atenție care arată cât de perspicace ești. În ce direcție merge autobuzul?

Din ce în ce mai mulți oameni au devenit interesați de testele de inteligență, iluziile optice sau testele de perspicacitate. Aceștia își doresc să se evalueze mai bine și să vadă astfel care sunt calitățile și defectele lor. Specialiștii s-au conformat și au început să realizeze mai multe teste care să le indice IQ-ul pe care îl au într-un mod cât mai simplu și ușor. Provocarea de astăzi pornește de la un simplu autobuz. Trebuie doar să stabilești care este, de fapt, direcția lui. Tu ai reușit să răspunzi corect?

Test de atenție: în ce direcție merge autobuzul?

Oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de modul simplu și rapid prin care se pot evalua. Testele de perspicacitate, iluziile optice și testele IQ le arată care sunt calitățile și defectele lor pe baza răspunsurilor oferite.

Deși pare foarte ușor, pentru unii astfel de testări au fost dificile. Cei care s-au dat bătuți cu siguranță nu dețin o inteligență aparte. Specialiștii au realizat o ilustrație care poate arăta oricui care este nivelul de IQ.

Cu toate astea, singura regulă pentru toți participanții este să nu depășească limita de timp impusă de experți. Este nevoie să analizezi problema foarte atent și să ajungi la un răspuns folosind abilități diverse de raționament analitic, logic, dar și puțină imaginație.

Vei putea vedea la final cum răspunsul a stat chiar în fața ta, dar nu ai fost suficient de prezent și isteț să vezi acest lucru. Acest test a fost creat pentru testările simple pe care le pot face și copiii pentru a-și antrena mintea.

Doar cei mai inteligenți găsesc răspunsul

Poți vedea în imagine un autobuz care se află în mișcare, dar lucrul dificil pentru câțiva este să spună în ce direcție merge. Trebuie să te uiți atent la detaliile pe care le ai la dispoziție pentru a vedea cât de simplu îți poți schimba perspectiva dacă privești din unghiul bun și te folosești de creativitate și logică.

Cei mai mulți au fost tentați să se uite pentru prima oară la locul în care se află ușa pentru a da cât mai repede un răspuns, dar tocmai aici se complică lucrurile.

În cazul în care te-ai dat bătut și ai încetat să mai cauți răspunsul, îl ai mai jos. Concret, autobuzul merge în direcția stângă pe drumurile din Statele Unite ale Americii și în direcția dreaptă pe drumurile din India și Marea Britanie.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro