17 feb. 2023 | 08:19

Testul care face furori. Chiar ești un geniu dacă descoperi în 5 secunde unde se ascunde lupul în această imagine

Diverse
Testul care face furori. Chiar ești un geniu dacă descoperi în 5 secunde unde se ascunde lupul în această imagine
Testul care face furori pe internet și dă bătaie de cap

Știm că încă îți bei cafeaua, așa că ne-am gândit să te provocăm cu testul care face furori. Concret testul de azi necesită o concentrare maximă pentru a identifica rapid lupul în imagine, dar ai la dispoziție doar 5 secunde să descoperi unde se ascunde animalul. Așa că, dacă te-am făcut curios și vrei să răspunzi provocării, rezolvă testul care face furori pe internet în doar 5 secunde.

Testul care face furori pe internet și dă bătaie de cap

Unele iluzii optice pot părea aproape imposibil de rezolvat, deoarece multe dintre ele insistă asupra faptului că doar un număr mic de persoane le pot descifra codurile. În timp ce unele dezvăluie trăsături de personalitate, altele testează calități precum atenția și concentrarea, iar un puzzle destul de aglomerat susține că doar cei cu un ochi ager vor putea să-l descifreze.

Cel mai recent joc de puzzle, testul care face furori pe interent, îți cere să identifici o imagine a unui lup ascuns într-o mare de ratoni pentru a determina cât de capabil este creierul tău de a detecta ceva ascuns într-un model. Animația, împărtășită de compania de mentorat Brightside, se pare că poate fi rezolvată doar de persoanele cu ochi de vultur în doar cinci secunde.

Vezi și: Test pentru cei foarte inteligenţi. Găseşte a doua pisică ascunsă în imagine! Doar 1% dintre oameni reuşesc în 15 secunde

Chiar ești un geniu dacă descoperi în 5 secunde unde se ascunde lupul

În timp ce animația colorată (vezi galeria) pare o joacă de copii, depistarea animalului este mai dificilă decât ați putea crede. Rezolvarea acestui puzzle va necesita toate abilitățile tale de observație, deoarece creierul tău are nevoie de concentrare totală pentru a descoperi imaginea lupului.

Cu toate acestea, alții ar putea avea nevoie de câteva îndrumări cu privire la locul unde să găsească animalul, care au fost incluse mai jos. Nu uitați să setați cronometrul pentru a vă măsura progresul în timp ce încercați să rezolvați testul care face furori.

S-ar putea părea că în imaginea din testul care face furori se găsesc doar ratoni, dar există un lup pe undeva acolo. Dacă aveți nevoie de un mic indiciu despre unde să-l găsiți, atunci fiți atenți la partea stângă a imaginii și căutați orice contur mai mare, deoarece fața lui este mai mare decât cea a ratonilor.

Rezolvarea testului de astăzi

Din fericire, lupul enervant a fost încercuit cu roșu în imaginea din galerie, așa că, indiferent dacă l-ai găsit repede sau nu, vei putea verifica dacă ai găsit ceea ce trebuie. Îți poți da seama că este el datorită lipsei de mască pe ochi și a urechilor de culori diferite.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro