Test special de inteligenţă. Găseşte greşeala din imaginea cu cei trei prieteni! Atenţie, ai doar 9 secunde la dispoziţie!

Test special de inteligenţă. Găseşte greşeala din imaginea cu cei trei prieteni! Atenţie, ai doar 9 secunde la dispoziţie!
Test special de inteligenta. Gaseste greseala din imaginea cu cei trei prieteni Atentie, ai doar 9 secunde la dispozitie

Dacă îți place să rezolvi jocuri și puzzle-uri distractive, atunci acest teaser este perfect pentru tine. Un test de inteligență a devenit viral pe rețelele sociale, după ce internauții au fost provocați să descopere greșeala din imaginea de mai sus. Trebuie să o găsești în mai puțin de 10 secunde.

Testul care demonstrează că ești un geniu

Teaserele îți permit să folosești partea creativă a creierului și să te și distrezi, în același timp. Iluziile optice îți pun mintea la contribuție, te ajută să fii atent la detalii și să îți testezi capacitatea de concentrare.

Internauții au fost puși în dificultate de imaginea de mai sus, unde, aparent, nu ar fi nimic în neregulă. Însă, dacă privești cu atenție ilustrația în care trei prieteni petrec timp de calitate împreună, la o ceașcă de cafea, vei observa mica eroare din desen.

Așadar, în fotografia de mai sus, internauții sunt nevoiți să găsească greșeala ascunsă în interiorul imaginii în care trei prieteni vor lua cina, în mai puțin de 10 secunde, pentru a dovedi că posedă un IQ mai ridicat decât

În imagine, puteți vedea că o fată toarnă ceai în cești. Un băiat și o fată se joacă cu furculițele și curcanul fiert a fost ținut pe masa de sufragerie. Cu toate acestea, există o greșeală ascunsă în interiorul iluziei optice.

Ți se cere să privești cu atenție imaginea înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de simplu, dar complicat în același timp.

Citește și Iluzia optică pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești jaguarul dintre tigri?

Care este soluția corectă

La început, ai putea crede că totul în imagine este corect. Cu toate acestea, după câteva momente, este posibil să identifici o anumită greșeală în poză.

Gazda petrecerii toarnă ceai sau cafea dintr-un ceainic, însă, detaliul care a fost omis de 96% dintre utilizatori este că mânerul ceainicului lipsește din ilustrație. Dacă nu ai zărit detaliul, inițial, poți verifica răspunsul corect chiar AICI.

O iluzie optică reprezintă o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care schimbă forma unui obiect, desen sau a unor oameni, provoacând modul creierului de a percepe lucrurile.

Potrivit studiilor realizate recent, iluziile optice ar face parte din domeniul psihanalizei. Creierul normal al omului poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi.

Citește și Iluzia optică pentru oamenii cu IQ de geniu. Găsești fluturele dintre flori în 15 secunde?

Urmăriți Playtech.ro și pe