Test pentru genii. Mută un singur pahar pentru a respecta ordinea. Doar cei cu adevărat inteligenţi reuşesc!

de: Stan Nicu
25 05. 2023

În acestă zi de sărbătoare, căci astăzi este Înălțarea Domnului, vă prezentăm un test special, denumit de cei care l-au conceput test pentru genii. Mută un singur pahar pentru a respecta ordinea. Doar cei cu adevărat inteligenţi reuşesc să rezolve problema.

Acesta este testul pentru genii. Trebuie să muți un pahar pentru a respecta ordinea

Chiar dacă este un test pentru genii, acest puzzle este unul amuzant pe care să-l rezolvi alături de persoana dragă sau prieteni.

Astfel, în grupul dat de pahare, mutați unul singur pentru a obține ordinea dorită. Conform celor care au conceput testul, veți fi un geniu numai dacă rezolvați problema în maxim 7 secunde. Testează-ți abilitățile de observație cu acest exercițiu uimitor.

Testul vă va pune creierul în mișcare

Dacă vă aflați în căutarea unui test de putere mentală care să vă stimuleze creierul și, de asemenea, să vă și distrați, aveți acum exact testul care trebuie.

Acesta este un test care va pune la treabă fiecare părticică a creierului dumneavoastră. Așadar, pregătiți-vă să vă testați cunoașterea, nivelul IQ-ului și abilitățile de observare cu acest test.

Creierul uman este un organ minunat, care comandă fiecare parte a corpului tău și guvernează funcții de bază cum sunt gândirea, vederea, înțelegerea, vorbirea…etc.

Creierul, un organ care trebuie antrenat

Însă, acest organ necesită stimulare regulată, așa cum organismul are nevoie de hrană regulată. În vremurile noastre, timpul excesiv petrecut în fața unui ecran nu fac altceva decât să tocească mintea.

Pentru a-ți recupera simțurile, trebuie să faci o pauză și să rezolvi puzzle-uri, jocuri de creier și ghicitori care pune mintea la lucru. Testul de azi îți va antrena creierul la maxim.

Răspunsul se găsește și în galeria foto a articolului

În imaginea din galeria foto a articolului, puteți vedea o colecție de pahare. Unele sunt goale altele sunt pline.

Cu toate acestea, sunt aranjate într-o anumită ordine. Provocarea în fața ta este să le aranjezi într-o astfel de ordine încât toate paharele umplute să fie unul lângă altul.

Nu renunța chiar dacă au trecut cele 7 secunde

Deci, ai venit cu o soluție la acest puzzle cu cupe în 7 secunde? Nu-ți face griji dacă nu ai făcut-o, poți să mai încerci. Testul este viral pe internet, însă nu este deloc ușor de rezolvat de nimeni.

Doar oamenii cu IQ ridicat pot rezolva acest puzzle în cele 7 secunde. Dacă te-ai săturat să încerci, tot noi îți vom da răspunsul.

Cum se rezolvă testul

Trebuie să mutați primul pahar din stânga, conținutul lui, în paharul din mijloc.

Apoi plasați-l spre colțul din partea dreaptă. De asemenea, puteți repeta exact același proces din partea dreaptă. Răspunsul se află și în galeria foto a articolului.