20 mai 2023 | 16:09

Test pentru genii. Cine este adevăratul artist din imagine? Mulţi greşesc răspunsul!

Diverse
Test pentru genii. Cine este adevăratul artist din imagine? Mulţi greşesc răspunsul!
Ai doar 7 secunde să identifici cine este adevăratul artist!

Știm că este weekend și că tot ceea ce ai vrea să faci, este să te odihnești, sau să te relaxezi. Dar, dacă nu ai nimic în plan, îți propunem un nou test pentru genii. Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici cine este adevăratul artist al tabloului în 7 secunde. Trebuie să te avertizăm totuși că mulți greșesc răspnsul. Așa că, nu te grăbi și încarcă să rezolvi acest test pentru genii.

Puțină distracție cu un test pentru genii

Acest puzzle al minții , de fapt un test pentru genii, este o modalitate distractivă de a-ți testa nivelul de inteligență în funcție de decizia pe care o iei în timp ce rezolvi puzzle-ul. În cadrul acestor tipuri de puzzle-uri IQ, trebuie să analizezi problema cu atenție și să ajungi la răspuns folosind abilitățile tale de raționament analitic și logic.

Vezi și: Test pentru cei agili. Găseşte cifra 6 ascunsă printre 8-uri! Ai doar 4 secunde la dispoziţie

Ghicitorile de aest gen fac o ghicitoare simplă mai interesantă prin adăugarea unui element de distracție la puzzle-uri. Trebuie să gândești creativ pentru a ajunge la soluție, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta. Așadar, am venit cu acest test pentru genii interesant în care trebuie să identificați adevăratul artist al tabloului din imagine.

Numai o minte ascuțită poate identifica cine este adevăratul artist al picturii

Acest test a fost creat ca un stimulent pentru creier pentru a vă testa nivelul de inteligență. În imaginea din galerie, puteți vedea un tablou în sala de expoziție. Trei persoane se află în fața tabloului din sala de expoziții, Ellie, Jack și Olivia. Cu toate acestea, doar unul dintre ei este adevăratul artist al tabloului.

Vezi și: Testul de inteligență care arată dacă ai IQ de geniu. Cine este atletul care trișează?

Acest test pentru genii îi provoacă pe cititori să găsească adevăratul artist al tabloului prin întrebarea „Cine este adevăratul artist?”. Vi se cere să vă uitați foarte atent la imaginea din galerie înainte de a răspunde la acest puzzle, deoarece răspunsul nu este atât de simplu pe cât credeți. Ca o atenționare, răspunsurile la acest puzzle au fost date chiar sub întrebare, așa că asigurați-vă că nu derulați prea mult și nu trișați!

Ai reușit să identifici adevăratul artist al picturii în acest test pentru genii?

Acest test îți cere să găsești doamna care este adevărata artistă a tabloului. Dacă te uiți cu atenție la tabloul din a doua imagine din galerie, atunci vei putea să identifici adevăratul artist. Cum toate cele trei persoane stau în fața tabloului, oricare dintre ele poate fi artistul. Cu toate acestea, dacă vă uitați la tablou, numele artistului, Olivia, este scris mai jos în ramă.

Vezi și: Testul de inteligență al săptămânii. Cine este vampirul adevărat din imagine?

Așadar, răspunsul la acest test pentru genii este că „Olivia este adevăratul artist al tabloului”. Acest puzzle este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test IQ real este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de IQ. Deci, spune-ne, ai descoperit adevăratul artist al tabloului în acest puzzle IQ?

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Nicole Kidman intră în acțiune. Veste bună pentru fanii serialelor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro