12 iun. 2023 | 19:25

Test pentru cei mai inteligenţi oameni. Găseşte două diferenţe între cele două imagini! Doar 3% dintre oameni reuşesc

Diverse
Test pentru cei mai inteligenţi oameni. Găseşte două diferenţe între cele două imagini! Doar 3% dintre oameni reuşesc
Test pentru cei mai inteligenţi oameni. Găseşte două diferenţe între cele două imagini

O nouă provocare ce pune la încercare viteza de reacție și atenția la detalii face furori în rândul internauților din aproape toate colțurile lumii. Cei care au crea acest test susțin că doar 3% pot da răspunsul corect în intervalul de timp dat. Privește cu atenție. Poți să găsești cele două diferențe între cele două imagini?

Test pentru cei mai inteligenţi oameni

În ultima perioadă, testele de atenție, sau de IQ cum mai sunt numite, câștigă tot mai mulți fani în mediul online. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocarea și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au creat. Sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber și un antrenament excelent pentru creier. Cele mai multe dintre ele sunt făcute în așa fel încât să ne pună la încercare logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii și viteza de reacție.

Dar ce sunt, de fapt, iluziile optice? În această categorie intră imaginile ce au fost create în așa fel încât să ne atragă atenția și să reușească să ne păcălească privirea. Puzzle-urile de acest fel au fost folosite întâia oară acum mai bine de un secol, fiind utilizate la acea vreme, dar și acum, de specialiștii din domeniul psihologiei pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Test de inteligență pentru genii. Găsește greșeala din imagine în doar 5 secunde, doar 2% dintre internauți au reușit

Găseşte două diferenţe între cele două imagini

Colajul din galeria foto de mai sus este un exemplu perfect. Două imagini ce, la prima vedere, par identice, au fost alăturate. Privește cu atenție și încearcă să găsești cele două diferențe. Va trebui să te grăbești, pentru că ai la dispoziție doar cinci secunde pentru a rezolva testul.

Așadar, setează cronometrul la cinci secunde și apasă Start. După ce trece timpul, îți poți verifica răspunsul în rândurile de mai jos.

Rezolvare:

Privește cu atenție cele două imagini. Vei observa că „M”-ul de pe șapca celebrului personaj este diferit, a doua diferență fiind la nivelul gurii.

Te-ar putea interesa și: Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar 20 de secunde?

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Manichiura perfectă în funcție de zodie. Ce culori ți se potrivesc
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro