17 apr. 2024 | 18:59

Test pentru cei cu adevărat atenţi. Poţi să îţi dai seama care este greşeala din imaginea cu două prietene care servesc micul dejun?

Diverse
Test pentru cei cu adevărat atenţi. Poţi să îţi dai seama care este greşeala din imaginea cu două prietene care servesc micul dejun?
Un nou test de atenție special pentru tine! Identifică greșeala din imagine. Crezi că reușești să o descoperi?

Playtech Știri îți prezintă un test de atenție sub forma unui material prin care îți poți evalua abilitățile cognitive. Sarcina ta este să identifici greșeala din imaginea cu cele două prietene care servesc prima masă a zilei. Ce condiții trebuie să respecți pentru a rezolva problema.

Test de atenție pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024

Un test de atenție ar putea să te pună astăzi în încurcătură. El reprezintă, de fapt, o imagine ce ar putea să îți joace feste prin faptul că estompează un detaliu important. Poți să o deslușești doar dacă înțelegi cum lucrează împreună ochii și creierul pentru a percepe corect informațiile primite.

Trăim într-o lume tridimensională, deci ochii noștri vor oferi creierului indicii despre adâncimea, umbrirea, iluminarea și poziția a ceea ce văd, astfel încât organul cheie să interpreteze corect informațiile. Știm acest lucru încă de la primele ore de fizică, unde ni se explicau efectele luminii.

Analizează informațiile primite din partea creierului cu ajutorul testului de astăzi și evaluează nivelul de dezvoltare al abilităților tale cognitive.

Condițiile pe care trebuie să le respecți pentru a rezolva problema

Accesează prima imagine încărcată în galeria foto a acestui material. Nu o accesa pe a doua, fiindcă în ea vei descoperi răspunsul la problema ta. Fii sincer și, dacă vrei să-ți evaluezi abilitățile prin intermediul testului de astăzi, respectă condițiile testului de astăzi.

Setează, de asemenea, un cronometru la 5 secunde. Acesta este timpul limită pe care îl ai la dispoziție pentru a rezolva problema de astăzi. Sigur nu te ia prin surprindere, dacă obișnuiești să rezolvi materiale de tipul celui pe care ți-l prezentăm în acest articol.

Care este greșeala din ilustrație, de fapt?

În prima imagine din galerie, vei observa două fete de vârstă apropiată care stau la masă și iau micul-dejun. Una este blondă, cealaltă șatenă. Pe masă putem observa o cutie cu cereale, o sticlă de lapte, unt, suc natural și alte mici alimente ce le face plăcere celor două să le consume la prima masă a zilei.

Testul de astăzi te poate ajuta să înțelegi cât de important este să ai o aptitudine puternică pentru rezolvarea problemelor și cum pot fi produse soluții creative prin combinarea datelor cantitative și calitative. Pentru a rezolva problema de astăzi, e nevoie să analizezi fiecare porțiune a imaginii.

Crezi că poți descoperi în cele 5 secunde pe care le ai la dispoziție greșeala din imagine? Timpul expiră rapid. Concentrează-te pentru a identifica eroarea din ilustrație. După expirarea timpului, accesează a doua imagine din galeria foto. În ea vei putea observa răspunsul corect la problemă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Apare o nouă TAXĂ . Ce vor plăti românii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro