01 oct. 2024 | 10:16

Test IQ fulger. Doar geniile știu răspunsul la întrebare. Tu poți vedea intrusul din imagine în 5 secunde?

Diverse
Test IQ fulger. Doar geniile știu răspunsul la întrebare. Tu poți vedea intrusul din imagine în 5 secunde?

Din când în când, apare pe internet câte un test IQ fulger care ne dă mari bătăi de cap. Este, poate, și cazul de față, în care va trebui să descoperi intrusul din imagine în 5 secunde. Conform celor care au făcut acest test IQ fulger, doar geniile știu răspunsul la întrebare. Tu ce zici, reușești?

Te provocăm la un test IQ fulger

O iluzie optică este o imagine a unui obiect, a unui desen sau a unei persoane care sfidează modul în care creierul percepe lucrurile. Trebuie să fi văzut multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

Studiile arată că iluziile optice fac parte și din domeniul psihanalizei, care aruncă lumină asupra modului în care percepeți lucrurile.

Un creier uman normal poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit, formând o percepție diferită din fiecare unghi. O astfel de ilustrare inteligentă este și acest test IQ fulger pe care ți-l propunem astăzi.

Tu poți vedea intrusul din imagine în 5 secunde?

Imaginea de mai jos este un test IQ pentru copii și adulți. În această iluzie optică virală, poți vedea oameni care se bucură de o zi ploioasă pe stradă, cu umbrele în mâini.

Bărbații, femeile și copiii se bucură de ploaie. O fată se uită la melc, o altă fată își plimbă câinele, iar băiatului îi place să se ude în ploaie.

Test IQ fulger. Doar geniile știu răspunsul la întrebare. Tu poți vedea intrusul din imagine în 5 secunde?

Descoperă unde se ascunde intrusul!

Dar undeva se ascunde o broască. Acest test IQ fulger te provoacă să găsești broasca ascunsă în imagine. Se spune că doar 5% dintre oameni pot găsi broasca ascunsă în această imagine.

Această iluzie optică pentru genii este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, un test real de IQ este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de inteligență.

Doar geniile știu răspunsul la întrebare în acest test IQ fulger

Dacă îți este greu să găsești intrusul, atunci va trebui să te uiți cu atenție la imagine, astfel vei vedea că o broască se ascunde în spatele balustradei de pe stradă, în partea dreaptă sus a imaginii.

Broasca a fost ingenios camuflată de plantele verzi și de balustradă. Această iluzie optică ar putea dezvălui cât de bună este vederea ta. Deși unii au crezut că pot da răspunsul rapid, se pare că doar geniile știu răspunsul la întrebare în acest test IQ fulger.

Doar geniile știu răspunsul la întrebare. Tu poți vedea intrusul din imagine în 5 secunde?

Dacă ai reușit totuși să descoperi unde s-a ascuns intrusul, atunci felicitări. Dar, în cazul în care ți-am deschis apetitul pentru alte asemenea provocări, îți propunem spre rezolvare o altă iluzie optică doar pentru genii. Baftă!

Parteneri
E doliu în lumea întreagă. Unul dintre cei mai mari sportivi de pe Glob a murit
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Model fără precedent pregătit de Dacia. Imaginile sunt incredibile
EVZ.ro
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews
Ungaria cumpără România bucată cu bucată. Ungurii dau lovitura. Se întâmplă în câteva luni
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
VESTEA ZILEI pentru PENSIONARI! MARCEL BOLOȘ a confirmat!
Mediaflux
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro