06 nov. 2022 | 10:30

Test doar pentru genii. Mută două beţe de chibrit pentru a forma şapte pătrate. E dificil, puţini reuşesc să îl rezolve

Diverse
Test doar pentru genii. Mută două beţe de chibrit pentru a forma şapte pătrate. E dificil, puţini reuşesc să îl rezolve
Test de inteligență pentru genii. Tu îl poți rezolva?

Teste de inteligență sunt foarte interesante și cu siguranță îți vor pune mintea la contribuție. Majoritatea nu sunt foarte complicate, însă unele reprezintă o adevărată provocare. Tu îl poți rezolva pe acesta?

Testul pentru genii care îți va pune mintea la contribuție

Cu toții am mai rezolvat astfel de puzzle-uri sau diferite provocări optice. Însă, cel mai complicat este să gândești abstract, lucru pe care trebuie să-l faci pentru a rezolva acesta test. Pentru unii este ușor să rezolvă acest test, poate pentru că l-au mai văzut. Dacă îl vezi pentru prima dată, sigur vei avea nevoie de ceva timp de gândire.

Pentru a rezolva acesta va trebui să vă testați abilitățile de gândire abstractă, rezolvând testul logic. Este important să vă concentrați foarte bine pe ceea ce vedeți și să nu fiți distras de nimic.

Tot ce trebuie să faceți este să mutați locul a doua chibrituri astfel încât să obțineți 7 pătrate. Nu vă grăbiți, răspunsul este ușor de găsit, trebuie doar foarte multă concentrare. Gata? Iată răspunsul:

Test de inteligență rapid

Se apropie Crăciunul, așa că acest test este în ton cu sărbătorile. De data aceasta va trebui să descoperiți o greșeală ascunsă în fotografia de mai jos. În imagine se află un element mai „ciudat” pe care va trebui să-l găsești.

În fotografie se regăsește o familie ce se bucură de zăpadă. Tatăl se joacă cu patrupedul familiei, mama își împinge fiul cu sania, iar fetița face un om de zăpadă. Nimic în neregulă, însă nu vezi nimic neobișnuit?

Ce nu este în regulă cu această imagine?

Ce nu este în regulă cu această imagine?

Poate că nu ți se pare nimic în neregulă cu această imagine, însă în realitate există un „intrus”. Dacă nu l-ai descoperit încă, îți spunem noi. Este vorba despre prezența fluturelui în imagine, deoarece în timpul iernii ei nu zboară.

Fluturii și moliile se bazează pe surse externe de căldură pentru a-și încălzi corpul, potrivit Butterfly Conservation. Multe specii de fluturi își pot încălzi temperatura corpului doar prin statul la soare. Însă, atunci când este frig, majoritatea rămân inactivi.

Acest test nu este unul foarte dificil din punct de vedere matematic și este diferit față de celălalt de mai sus. Cu toate acestea, este nevoie de foarte multă atenție pentru a-l rezolva. Dacă ai reușit, felicitări!

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Kate şi William, fotografie inedită la 13 ani de la căsătorie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Capital.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro