Test de IQ. Care este greşeală din imagine, de fapt. Puţini îşi dau seama

de: Ștefan R. Apostol
01 08. 2023

O nouă zi, o nouă provocare, un nou test de IQ. Ar putea să fie extrem de ușor pentru tine să descoperi care este greşeala din imagine, de fapt. Așa că, dacă te simți în stare, răspunde provocării noastre cu acest test de IQ.

Provocarea zilei cu un nou test de IQ

Puzzle-urile de tip ”caută și găsește” sunt cel mai simplu mod de a-ți testa abilitățile de observație. Așa că, te provocăm la un test de IQ proaspăt, iar tot ce trebuie să faci este să-ți testezi puterea ochiului găsind greșeala din imaginea din galerie în 8 secunde.

Vezi și: Test de inteligență viral. Problema de matematică pe care adulții nu știu să o rezolve. Doar 2% dintre internauți i-au dat de cap

Un test de IQ de tip ”caută și găsește” este unul dintre cele mai populare jocuri online, în care scopul este de a găsi obiecte sau cuvinte ascunse într-o imagine.

Pentru a identifica cu succes obiectele ascunse în aceste puzzle-uri, este necesară o observație atentă și o atenție deosebită la detalii.

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă testa abilitățile de percepție vizuală și de a vă dezvolta o minte ascuțită.

Iată o provocare simplă în acest test de IQ pe care o vei găsi extrem de interesantă.

Găsește greșeala din imagine 8 secunde

În imaginea din galerie, puteți vedea un teren de baschet cu un bărbat care joacă baschet. Imaginea conține o greșeală, iar provocarea lansată este de a găsi acea greșeală în 8 secunde.

Persoanele cu atenție la detalii pot identifica rapid acea greșeală. Concentrează-ți privirea asupra imaginii și vezi dacă reușești să găsești rapid greșeala.

Rezolvă și:  Cel mai rapid test de inteligenţă. Doar 20% dintre cei care încearcă răspund corect

Această provocare simplă îți testează abilitățile de observație, așa că verifică imaginea cu atenție, răspunsul poate fi chiar în fața ta.

Cei mai mulți dintre noi putem observa cu ușurință o astfel de greșeală. Dar, dacă nu reușești să depistezi greșeala în timpul limită, poți verifica soluția dată mai jos.

Soluția noastră la acest test de IQ

Greșeala din imagine este că partea de jos a plasei de baschet ar trebui să aibă o deschidere pentru a putea fi recuperată mingea de baschet. Dar aici este prezentată ca fiind închisă. Soluția o regăsesști în a doua imagine din galerie.

Ca o concluzie, am putea spune că un test de IQ este o evaluare care măsoară o serie de abilități cognitive și oferă un scor care este menit să servească drept măsură a abilităților și potențialului intelectual al unei persoane.

Află soluția la: Testul de inteligență al săptămânii. În câte secunde găsești al doilea animal din fotografie?

Denumite în mod oficial teste de ”coeficient intelectual”, testele de IQ sunt disponibile în mai multe forme. Acestea pot ajuta la diagnosticarea dizabilităților intelectuale sau pot măsura potențialul intelectual al unei persoane.