Test de inteligenţă special. Găseşte comoara ascunsă în mai puţin de 9 secunde!

de: Ștefan R. Apostol
03 03. 2023

În această dimineață, la o ceașcă de cafea, dar nu pe stomacul gol, îți propunem un nou test de inteligenţă special. Tot ceea ce ai de făcut este să găseşti comoara ascunsă în mai puţin de 9 secunde. Dacă consideri că poți face față provocării, citește mai departe și rezolvă acest test de inteligenţă special.

Astăzi avem pentru tine un test de inteligenţă special!

Dacă te simți a fi un adevărat explorator, acest test de inteligență special va fi floare la ureche pentru tine, deși provocarea este să găsești elementele în mai puțin de 9 secunde. Acest puzzle al minții este o modalitate distractivă de a-ți testa nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce rezolvi puzzle-ul.

În cadrul acestor tipuri de puzzle-uri IQ, trebuie să analizezi problema cu atenție și să ajungi la răspuns folosind abilitățile tale de raționament analitic și logic. Acest test de inteligență special face o ghicitoare simplă mai interesantă prin adăugarea unui element distractiv la puzzle-uri. Trebuie să gândești creativ pentru a ajunge la soluție, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta.

Așadar, am venit cu un un test de inteligenţă special și interesant în care trebuie să localizezi comoara ascunsă în interiorul hărții din imaginea din galerie.

Te provocăm să găseşti comoara ascunsă în mai puţin de 9 secunde

Această provocare a minții tale de explorator a fost creat ca un test de inteligenţă special pentru a-ți testa nivelul de inteligență. În imaginea din galerie, poți vedea o hartă a comorii cu diferite simboluri și semne. Testul te provoacă să găsești comoara ascunsă în interiorul hărții. Dar, atenție, ca totul să fie și mai provocator, ai doar 9 secunde la dispoziție.

Ți se cere să te uiți foarte atent la hartă înainte de a răspunde la acest test de inteligenţă special, deoarece răspunsul nu este atât de simplu pe cât crezi. Ca o atenționare, răspunsurile la acest puzzle au fost date chiar sub întrebare, așa că asigură-te că nu derulezi prea mult și nu trișezi!

Vezi și: Test de inteligență pentru genii. Care este ușa pe care trebuie s-o aleagă turistul?

Ai descoperit comoara ascunsă în interiorul hărții în 9 secunde?

În test, există o hartă veche a unei comori cu anumite semne și simboluri care îi conduc pe exploratori la comoara ascunsă. Există un simbol cu un craniu cu săbii care indică drumul pe care este ascunsă comoara. În colțul din dreapta sus al hărții se află o navă. Alături de navă, există o busolă care indică direcția Nord, Est, Vest și Sud.

Există un simbol al roții care este aliniat cu busola. Deci, poți găsi comoara ascunsă folosind aceste simboluri și indicii? Dacă încă te lupți să găsești comoara ascunsă în această hartă, atunci am împărtășit răspunsul în imaginea dată în galerie.

Punctul în care traseul craniului cu săbii se intersectează cu traseul roții și al busolei este locul în care se ascunde comoara în interiorul hărții. Acest test de inteligenţă special pentru creier este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test IQ real este o modalitate bună de a-ți cunoaște nivelul de IQ.