Test de inteligenţă rapid. Găseşte umbra desenului în mai puţin de 6 secunde!

de: Ștefan R. Apostol
02 11. 2023

Ești obosit și vrei să te relaxezi, avem noi soluția, și anume un test de inteligenţă rapid. Tot ce ai de făcut în acest test, este să găseşti umbra desenului în mai puţin de 6 secunde. Dacă te simți în stare, rezolvă acest test de inteligenţă rapid.

Relaxează-te cu un test de inteligenţă rapid

Dacă îți propui să dai curs provocării noastre, și să rezolvi acest test de inteligență rapid, putem spune că ești un geniu dacă reușești să rezolvi provocarea găsind umbra corectă a animalelor în 6 secunde.

Rezolvă rapid: Testul de atenţie pentru Halloween. Găseşte fantoma ascunsă, nu e deloc uşor

Puzzle-urile de acest tip testează gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor cititorului, provocându-l să rezolve o problemă. Aceste provocări au potențialul de a stimula inteligența și de a îmbunătăți concentrarea.

O provocare de tip brain teaser implică de cele mai multe ori rezolvarea unui puzzle, descifrarea unui cod, găsirea unui obiect ascuns sau detectarea defectului din imagine.

Practicarea regulată a unor astfel de provocări ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și oferă, de asemenea, un antrenament sănătos pentru creier. Așadar, pregătește-te să îți testezi acum ascuțimea creierului cu acest test de inteligenţă rapid.

Găseşte umbra desenului în mai puţin de 6 secunde!

În imaginea de mai jos, poți vedea un măgar și o capră și 9 umbre ale acestora. Provocarea este să identifici umbra corectă a animalelor în 6 secunde. Acest puzzle va testa ascuțimea creierului tău. Poți găsi umbra corectă în 6 secunde?

Găsește rezolvarea la: Testul IQ din 1920 care îi încurcă pe 90% dintre oameni. Reușești să rezolvi problema?

Trebuie să ai o minte alertă pentru a rezolva rapid puzzle-ul și să studiezi imaginea cu atenție pentru a determina modelul. Ai reușit să identifici umbra corectă a animalului? Dacă nu, nu trebuie să te necăkești, avem noi soluția, așa că, citește mai departe.

Găseşte umbra desenului în mai puţin de 6 secunde!

Avem noi soluția la acest test de inteligenţă rapid

Felicitări acelor cititori care au determinat umbra corectă a animalelor. Aveți un creier ascuțit. Cei care nu au reușit să găsească umbra corectă pot găsi soluția în cele ce urmează. Umbra corectă a animalului este evidențiată cu un cerc roșu în imaginea din galerie.

Vezi rezolvarea la: Iluzia care a luat cu asalt internetul: calul merge înainte sau înapoi? Detaliul care arată ce gândire ai

Dacă ți-a plăcut să rezolvi acest puzzle, împarte-l cu prietenii și familia ta și vezi cine se descurcă cel mai bine. Sau, de ce nu, încearcă, spre exemplu, să rezolvi și testul de vedere al săptămânii,  în care va trebui să găsești pisica ascunsă printre lilieci.

Mai avem o altă provocare, dacă te simți în stare, și anume iluzia optică pentru oamenii cu atenție la detalii. În acest puzzle va trebui să-ți dai seama câți delfini sunt în imagine. Noi îți urăm baftă!