01 ian. 2024 | 12:49

Test de inteligenţă de Anul Nou. Poţi vedea cele trei artificii rotunde din imagine? Doar 2% reuşesc în 9 secunde

Diverse
Test de inteligenţă de Anul Nou. Poţi vedea cele trei artificii rotunde din imagine? Doar 2% reuşesc în 9 secunde
Teste de inteligență. Doar 2% îl pot rezolva în timpul alocat

Testele de inteligență sunt foarte interesante și de multe ori distractive. Sunt folosite de experți pentru a ne testa IQ-ul, iar o mare parte dintre acestea le puteți face din confortul casei dumneavoastră. În testul prezentat de noi va trebui să găsiți cele trei artificii rotunde din imagine.

Găsește cele trei artificii rotunde din imagine

Poate că la prima vedere acest test poate părea simplu, însă aparențele înșală. Adevărata provocare este să găsiți artificiile rotunde din imagine în doar 9 secunde.

Această  provocare dificilă este concepută atât pentru copii , cât și pentru adulți și vă va testa inteligența. Artificiile din imagine sunt toate de culori și dimensiuni diferite, ceea ce poate face dificilă focalizarea, motiv pentru care acest test nu este tocmai ușor.

Cu toate acestea, dacă te concentrezi din greu cu toată atenția și ești foarte atent chiar și la cele mai mici detalii, ar trebui să rezolvi acest test de inteligență cu ușurință.

Ai reușit să identifici artificiile? Dacă nu, uită-te cu mare atenție. Este una dintre cele mai dificile iluzii optice create vreodată.

Dacă te uiți cu atenție la secțiunea din stânga, vei vedea o roată centrală a primului foc de artificii. În mod similar, celelalte două roți sunt răspândite în secțiunea din mijloc și din dreapta sus a imaginii. În galeria foto de mai sus veți regăsi artificiile rotunde evidențiate pentru a vă face o idee mai clară.

Citește și: Test de inteligenţă pentru prima zi din an. Toţi pot vedea câinele, dar nu şi pe stăpân. Tu l-ai observat?

Cum a fost inventat primul test IQ

Primul test de IQ nu a fost inventat pentru a măsura IQ-ul. În 1905, psihologii francezi au dezvoltat testul Binet-Simon pentru a identifica copiii care aveau nevoie de ajutor individualizat în afara școlii.

Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, psihologii au perfecționat testul Binet-Simon și au dezvoltat multe altele – și au început să atribuie performanța „inteligenței generale” a cuiva.

Un adevărat test de coeficient de inteligență este o evaluare structurată, cercetată și clinică, cu sprijin psihologic și realizată de un profesionist calificat.

Spre deosebire de „testele cognitive” ingenioase online, dacă îți dorești de fapt propriul IQ sau al copilului tău, ai nevoie de un motiv real și valid pentru a face testul. Este puțin probabil ca un psiholog să administreze un test doar pentru a vă răsfăța curiozitatea.

Testele IQ încep să evalueze coeficientul de inteligență al unei persoane prin măsurarea memoriei pe termen scurt și pe termen lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-uri sau își pot aminti informațiile pe care le-au auzit, precum și cât de repede pot finaliza aceste activități.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vremuri tulburi pentru aceste zodii. Curg problemele
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro