Test de atenţie pentru cei inteligenţi. Găseşte trei diferenţe între cele două imagini în doar 13 secunde!

de: Sabina Anastasia
15 11. 2022

Test de atenţie pentru cei inteligenţi. Tu poți descoperi diferențele dintre cele două imagini, într-un timp limită de 13 secunde? Dacă ești de părere că ai o abilitate de concentrare dezvoltată, provocarea de astăzi nu ar trebui să-ți ridice probleme. Evaluează-ți atenția cu ajutorul testului pe care ți-l vom prezenta mai jos.

Test de atenţie pentru cei inteligenți

Test de atenție pentru genii. În cadrul testului de astăzi, îți vom prezenta două imagini similare. Deși par identifice, ele sunt diferite. Fiind sunt așezate una lângă cealaltă, adică sunt alăturate, este posibil ca, la început, să nu-ți dai seama de detaliile ce fac diferența între cele două materiale. Este oportunitatea perfectă pentru a-ți testa abilitățile de analiză și atenție.

Dacă ai capacitate de concentrare ridicată, așa cum crezi, testul de astăzi nu îți va ridica probleme. Practic, tot ce trebuie să faci este să analizezi două imagini similare și să identifici diferențele dintre ele. Nu sunt mai mult de trei diferențe. Totuși, trebuie să le descoperi într-un timp de maximum 13 secunde.

Astfel de teste de identificare a diferențelor între două imagini sunt larg răspândite printre copii. La grădiniță și la școala primară, educatorii și învățătorii se folosesc de astfel de metode de evaluare pentru a stimula atenția copilului, dar nu numai. Și nivelul de inteligență al unui elev poate fi testat cu astfel de materiale.

Iată ce trebuie să faci tu! Accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Analizează cu atenție ilustrația și compar-o cu cel de-al doilea material. Prima și a doua imagine din galerie se diferențiază prin trei detalii. Pe acestea trebuie să le identifici singur în maximum 13 secunde. Atenție, însă! Nu accesa cel de-al treilea material încărcat în galeria FOTO. În ultima ilustrație vei putea observa care sunt, concret, diferențele dintre imagini.

Identifică cele trei diferențe în 13 secunde

Test de atenţie pentru cei inteligenţi. Ești gata pentru această provocare? Intră în galeria FOTO a articolului. În prima și a doua imagine vei remarca două dintre cele mai faimoase personaje din istoria desenelor animate. Este vorba despre două personaje create de celebrul regizor de film Walt Disney. Așa cum ai observat deja, vorbim despre nimeni alții decât Mickey și Minnie Mouse.

Mickey și Minnie Mouse se joacă în parc. Se pare că se simt amândoi bine, fiindcă ilustrația îi prezintă zâmbind. Cele două personaje sunt prezentate înconjurate de copaci verzi, luxurianți și diverse tipuri atrăgătoare de flori. Pot fi remarcate în ilustrații și bănci amplasate în parc.

Ambele imagini au, practic, aceeași idee de bază. Totuși, prima ilustrație se diferențiază de a doua prin trei diferențe. Găseşte 3 diferenţe între cele două imagini în maximum 13 secunde. Nu sunt greu de remarcat. Ai reușit să depistezi vreuna până în momentul de față? Timpul trece rapid…

Indiferent dacă ai identificat toate diferențele sau nu, poți accesa al treilea material încărcat în galeria FOTO a articolului. Acolo vei găsi răspunsurile la problema adresată. Compară răspunsurile tale cu cele prezentate în materialul de referință. Ai reușit să identifici toate cele trei diferențe în mod corect, în 13 secunde?