Teodora Stoica lucrează pentru Gigi Becali. Cu ce se ocupă la FCSB fiica lui MM

de: Beatrice Dumitru
28 07. 2023

Teodora Stoica, fiica managerului de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa, lupta cu o boală cruntă. De asemenea, ea a vorbit și despre jobul pe care are îl are la FCSB. Ea lucrează de cinci ani pentru Gigi Becali și a spus cu ce ocupă la echipa latifundiarului din Pipera.

Ce face Teodora Stoica la FCSB

Teodora Stoica, în vârstă de 29 de ani, a terminat Facultatea de Drept şi ocupă un loc important în clubul patronat de Gigi Becali. Invitată la podcastul ”Acasă la Măruță”, fiica lui MM Stoica a dezvăluit cu ce se ocupă la FCSB. Se pare că aceasta are un salariu lunar de 4.000 de euro, potrivit Cancan.

Fata lui MM Stoica a mărturisit că se ocupă de partea de social media a vicecampioanei României, adică tot ce ține de Instagram, Facebook și alte rețele, În plus, Teodora Stoica a mai spus că primește foarte multe mesaje urâte, cel mai probabil din partea rivalilor.

Teodora Stoica lucrează la FCSB.

”Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă”, a spus Teodora Stoica.

Teodora Stoica, despre boala de care a suferit

Întrebată dacă Gigi Becali sau tatăl său îi sunt șefi direcți, ea a răspuns: „Niciunul, pentru că ei nu au neapărat legătură cu partea de social media. Eu îl mai întreb pe tata de ce nu lucrează mai mult la contul lui de Instagram.”

Teodora Stoica a mai precizat că are o relație foarte bună cu Gigi Becali, despre care a spune că a ajutat- o în momente grele, atunci când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

În urmă cu trei ani, Teodora Stoica a aflat că suferă de o boală cruntă și mărturisit că a avut metastaze la plămâni, la coloană și la un os. S-a operat și a stat o noapte la terapie intensivă. Apoi a urmat un tratament și s-a făcut bine.

”Mi-a fost frică să nu mor. Atunci când eram în spital și am făcut acel CT, știam că tatăl meu e în contact cu doctorul, iar nimeni nu-mi spunea nimic. Atunci l-am întrebat pe tatăl meu: `Mor? Îmi spui și mie dacă mor? M-a sunat și era o legumă. ”E puțin și la plămâni, dar nu-i grav”. Și-a dat seama că era grav”, a mai povestit fiica lui MM Stoica.

Teodora Stoica a mai mărturisit că după ce a aflat de boala ei, Gigi Becali a sfătuit-o să se apropie mai mult de Dumnezeu și i-a spus că va reuși să treacă peste acest obstacol al vieții sale cu ajutorul credinței.