Teo Trandafir, decizie neașteptată în cazul vaccinării anti-Covid-19: „O să declanșez o mică isterie”

Teo Trandafir, decizie de ultimă oră cu privire la vaccinare

Teo Trandafir a dezvăluit recent ce decizie a luat în cazul vaccinării anti-Covid-19. Aceasta a explicat motivul pentru care a luat această hotărâre și speră ca lucrurile să decurgă conform așteptărilor. Vedeta de televiziune a afirmat că niciun membru al familiei nu s-a îmbolnăvit până acum, ceea ce o bucură nespus de tare.

Ce planuri are Teo Trandafir pentru 2021

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației Ciao.ro, îndrăgita prezentatoare TV a povestit câteva dintre planurile pe care aceasta le are pentru anul care tocmai a început. Teo Trandafir a început interviul prin a-și exprima recunoștința cu privire la starea bună de sănătate a ei și a celor dragi.

Vedeta a continuat cu o informație de interes pentru perioada pe care o traversăm, astfel că a afirmat că este hotărâtă să-ți facă vaccinul anti-Covid-19, fiind o persoană care susține vaccinarea în general. Conștientă că va genera discuții în urma deciziei sale, Teo Trandafir este pregătită să le confrunte, atâta vreme cât scopul deciziei sale este benefic pentru sănătate.

”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând.

În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal.”, a spus Teo Trandafir pentru Ciao.ro.

Prezentatoarea TV a mai povestit că, încă de la începutul pandemiei a fost foarte precaută cu toate măsurile de igienă și prevenție, evitând să se îmbolnăvească și să ajungă la spital. Potrivit declarațiilor sale, activitățile pe care le-a desfășurat au fost făcute cu maximă atenție și precauție.

”N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc că să nu ajung la spital”, a adăugat Teo Trandafir.

Vedeta este recunoscătoare pentru tot ce trăiește

Deși cu toții traversăm o perioadă grea, plină de constrângeri și de frici, Teo Trandafir și-a găsit puterea de a-și găsi motive reale de bucurie printre cele care ar putea să o doboare. De aceea, în interviul acordat pentru Ciao.ro, prezentatoarea se arată mulțumită pentru sănătatea ei și a celor din jur, precum și pentru faptul că și-a păstrat un psihic sănătos, fără să cadă pradă depresiilor.

”Pentru toate lucrurile pentru care oamenii din jurul meu au fost îngrijorați. Pentru că mi-am păstrat sănătatea, pentru că nici unul dintre membrii familiei, prietenii, cunoscuții nu au avut necazuri.

Am evitat extremele și am trecut cu eleganță peste situația actuală care a pus presiune pe mentalul colectiv și a făcut din noi, oamenii, mici monstruleți care urlă mai rău decât ar fi cazul.

De când cu covid, a fost de la început o isterie, există sau nu există, nu s-a putut discuta normal. Eu sunt recunoscătoare că pot discuta fără patos despre aceste lucruri.”, a mai dezvăluit Teo pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI