Temperatura apei mării pentru săptămâna 20 – 26 iulie în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Eforie

Temperatura apei mării pentru săptămâna 20 – 26 iulie în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Eforie
Temperatura apei mării pentru săptămâna 20 - 26 iulie în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Eforie.

Iată ce temperatură are apei din Marea Neagră pentru perioada 20 – 26 iulie 2020, în principalele stațiuni: Mamaia, Costinești, Vama Veche și Eforie.

Temperatura apei mării pentru săptămâna 20 – 26 iulie în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Eforie

Miile de turiștii care se află la mare, sunt avertizați de către specialiști să aibă mare grijă la adâncimea apei și la puterea valurilor. Ei își pot risca viața în fiecare secundă, ignorând semnele și aruncându-se în valuri atunci când steagul roșu este ridicat

După fiecare furtună, țărmul se schimbă, fapt indicat de către specialiști, astfel, nimeni nu poate ști unde se pot forma gropi periculoase.

Temperatura apei Mării Negre

Conform meteoprog.ro, temperatura apei în Marea Neagră, va fi de aproximativ 24 de grade Celsius pentru săptămâna 20 – 26 iulie 2020, în funcție de stațiune. Turiștii aflați la Marea Neagră, vor avea parte de un concediu de neuitat, apa fiind ideală. Aceștia se pot bălăci , temperatura apei permițând asta, însă putând fi mai caldă sau mai rece în funcție de stațiune.

Turiștii care se pregătesc să plece în concediu pe litoral, sau cei care se află deja acolo, vor să știe ce temperatură are apa Mării Negre, în perioada următoare, înainte de a-și face bagajele sau înainte de a intra în apă.

Vremea pe litoralul românesc

Meteorologii anunță pentru săptămâna 20 – 26 iulie 2020, temperaturi care se vor situa în jurul valorii de 25 grade Celsius, pe litoral. Minimele fiind de 17 – 19 grade Celsius, iar maximele fiind între 28 – 31 grade Celsius, cerul fiind mai mult însorit.

Temperaturile vor fi aproape caniculară toată săptămâna, marți fiind singura zi în care sunt posibile averse de ploaie pe seară, dar dimineața rămâne superbă.

Plaja plină cu turiști.
Temperatura apei mării pentru săptămâna 20 – 26 iulie în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Eforie.

Temperatura apei mării în Mamaia

Mamaia, este stațiunea care mai poartă denumirea de perla litoralului românesc. Este cea mai mare și renumită stațiune de la noi din țară și este situată în partea de nord a Municipiului Constanța. Se întinde pe o fâșie cu nisip fin care are o lungime de aproximativ 8 km.

Temperatura apei mării în Eforie

Eforie este a doua stațiune ca mărime de pe litoralul românesc și se află la 12 km distanța de Constanța. Ea îmbină turismului recreativ cu cel de tratament și face ca stațiunea să fie deschisă turiștilor pe durata întregului an.

Temperatura apei mării în Costinești

Această stațiune este amenajată la aproximativ 30 kilometri de orașul Constanța. Este cunoscută drept stațiunea tineretului. Atmosfera din această stațiune este veselă și animată. Simbolul acestei plaje este Obeliscul și epava navei Evanghelia.

Temperatura apei mării în Vama Veche

Stațiunea Vama Veche se află aproape de granița cu Bulgaria, fiind celebră pentru petrecerea unui concediu nonconformist. Este locul unde se poate petrece un concediu în mijlocul naturii, într-o atmosferă specială de libertate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI