18 apr. 2023 | 10:01

Telespectatorii Pro TV, deranjaţi de plecarea lui Ionuţ Iftimoaie de la Survivor România 2023. Câţi bani ar fi făcut fostul luptător în Dominicană

Monden
Telespectatorii Pro TV, deranjaţi de plecarea lui Ionuţ Iftimoaie de la Survivor România 2023. Câţi bani ar fi făcut fostul luptător în Dominicană
Telespectatorii Pro TV, deranjaţi de plecarea lui Ionuţ Iftimoaie de la Survivor România 2023. Ce mesaje au transmis.

Telespectatorii Pro TV, deranjaţi de plecarea lui Ionuţ Iftimoaie de la Survivor România 2023, din ediția de luni, 17 aprilie. Sportivul a decis să părăsească reality-show-ul, deși nu avea nici probleme medicale, nici nu fusese propus spre eliminare. Câți bani ar fi câștigat fostul kickboxer în jungla dominicană.

Cum a părăsit Ionuț Iftimoaie Survivor România 2023

Nimeni nu a crezut că Ionuț Iftimoaie urma să părăsească Survivor România 2023. Imaginile cu fostul concurent de la Pro TV surprinse pe aeroport au făcut furori în spațiul public. În primă fază, reprezentanții postului de televiziune nu au făcut niciun anunț, situația fiind păstrată sub lacătul tăcerii pentru o perioadă.

Ediția Survivor România 2023 difuzată pe data de 17 aprilie a aruncat lumină asupra celor întâmplate în jungla dominicană. Prezentatorul reality-show-ului, Daniel Pavel, a fost cel care a anunțat că fostul kickboxer va părăsi competiția. Totul, din cauza unor probleme de ordin familial, potrivit informațiilor apărute în presă.

Ionuț Iftimoaie a fost vizibil emoțional în momentul în care Daniel Pavel i-a anunțat plecarea și a ținut să transmită un mesaj scurt. Ex-luptătorul a mărturisit că își dorește să plece acasă doar cu părțile bune din competiția de la Pro TV. Un lucru e cert: oamenii valorează mai mult decât lucrurile materiale, este concluzia fostului concurent.

În timp ce pe micile ecrane se vorbea despre plecarea lui Ionuț Iftimoaie de la Pro TV, Carmen Grebenișan i-a șoptit colegului său câteva cuvinte la ureche: „Sper să ne învățăm fiecare lecțiile”. „Sigur că da”, a fost răspunsul bărbatului.

Câți bani a câștigat Ionuț Iftimoaie după plecarea din junglă

Astfel, Ionuț Iftimoaie a abandonat competiția de la Pro TV și a revenit în țară, în ciuda faptului că nu era propus spre eliminare și nici nu prezenta probeme de natură medicală. Pe aeroportul din București a fost surprins vizibil supărat, însă nu a durat mult timp până să i se schimbe starea de spirit. A fost numai un zâmbet când și-a întâlnit familia.

Chiar dacă nu a luptat până la capăt în jungla dominicană, Ionuț Iftimoaie a reușit să încaseze venituri financiare importante. Potrivit tarifelor făcute publice în presă, fostul kickboxer a câștigat 4.000 de euro pe săptămână, adică nu mai puțin de 52.000 de euro pentru cele 13 săptămâni.

Telespectatorii Pro TV, deranjaţi de plecarea lui Ionuţ Iftimoaie

Fanii concursului difuzat de Pro TV nu au fost deloc încântați de eveniment. Plecarea lui Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023 a deranjat mulți telespectatori. Unii internauți și-au declarat susținerea pentru sportiv, precum și disprețul față de cei care l-au marginalizat în ultimele săptămâni.

„Ionuț este un om cu mult bun simț și un campion. Deși susțin echipa Războinicilor, nu merita să fie jignit de colegii lui Faimoși, să le fie rușine. Succes în continuare în viață!”/ „Felicitări pentru tot parcursul tău. S-au văzut toate răutățile concurenților la adresa ta. Au fost multe și ei mulți, dar chiar și așa le-ai făcut față. Ar fi trebuit să fie mândri că te au alături de ei și să te respecte, nu să te spioneze și să-ți judece fiecare mișcare. Tu vei rămâne campion, dar și un om cu caracter puternic care știe să gestioneze orice situație”/ „Un om bun, simplu, cu bun simț!!! Sper să vadă cât de iubit și apreciat a fost de public și să vadă cine vorbea de el… ce caractere mici!” – sunt câteva dintre comentariile lăsate de telespectatori pe pagina Survivor România, după plecarea lui Ionuț Iftimoaie.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
OBLIGATORIU pentru românii care au câini sau pisici. Ce trebuie să facă neapărat
Capital.ro
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Veste CRUNTĂ pentru milioane de români. NU mai cresc salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro