„Tehnologie extraterestră” în Oceanul Pacific? Un astrofizician face dezvăluiri uluitoare

„Tehnologie extraterestră” în Oceanul Pacific? Un astrofizician face dezvăluiri uluitoare
Tehnologie extraterestra prabusita in Oceanul Pacific?

Tehnologie extraterestă ar fi ajuns în Oceanul Pacific. Asta susține un om de știință. Cercetătorul plănuiește acum o misiune pentru a găsi ceea ce el crede că este o tehnologie extraterestră aflată pe fundul oceanului. Avi Loeb, astrofizician la Harvard, susține că un obiect interstelar s-ar fi prăbușit pe Pământ în 2014.

Un om de știință susține că o navă extraterestră s-a prăbușit în Pacific. Ce au anunțat autoritățile

Un raport al Comandamentului Spațial al SUA (USSC), emis săptămâna trecută, confirmă că obiectul prăbușit în Oceanul Pacific provine dintr-un alt sistem solar.

Agenția precizează că proiectilul, care a străbătut cerul în largul coastei insulei Manus, Papua Noua Guinee, a fost un meteor.

Astrofizicianul nu este de acord cu cele anunțate de autorități

Profesorul Avi Loeb nu este de acord cu cele anunțate de USSC. El susține că obiectul căzut în ocean ar fi putut fi construit de extratereștri.

”Descoperirea noastră a unui meteor interstelar anunță o nouă frontieră de cercetare. Întrebarea fundamentală este dacă vreun meteor interstelar ar putea indica o compoziție care este fără ambiguitate de origine artificială. Mai bine, poate că unele componente tehnologice ar supraviețui impactului”, a scris Avi Loeb într-un eseu pentru The Debrief.

 Avi Loeb, criticat de colegii lui

Profesorul Avi Loeb a studiat zeci de ani astronomia și, de curând, și-a antrenat viziunea asupra posibilității ca viața să existe dincolo de Terra.

Afirmațiile lui sunt foarte îndrăznețe și apar deseori în presă, astfel că s-a confruntat cu critici din partea oamenilor de știință din domeniu din cauza teoriilor sale extraterestre mai mult decât bizare.

Profesorul a scris o lucrare despre obiectul prăbușit, dar nu a fost lăsat să o publice

În ciuda criticilor spuse de colegii de breaslă, chiar Avi Loeb este cel care a identificat obiectul ca fiind interstelar, mai acum câțiva ani. Astfel, lucrând cu un student la Harvard, a scris o lucrare despre asta.

Însă, cei doi nu au fost lăsați să o publice, pentru că au folosit date guvernamentale clasificate pentru cercetarea făcută de ei.

Ce visează Avi Loeb să facă

După confirmarea USSC, pe 7 aprilie, Avi Loeb solicită o expediție pentru a găsi orice a mai rămas din acel obiect. De asemenea, în eseul său, el spune că o expediție de recuperare ar putea fi făcută folosind magneți, pentru a explora regiunea de 10 kilometri pătrați a Oceanului Pacific, unde se bănuiește că a picat obiectul.

”Visul meu este să apăs niște butoane pe un echipament funcțional, care a fost fabricat în afara Pământului”, a adăugat Avi Loeb.

Avi Loeb atacă subiecte controversate

Avi Loeb este cunoscut că a produs cercetări controversate despre găurile negre, radiațiile spațiale, universul timpuriu, precum și alte subiecte din domeniu.

De asemenea, în ultimii 10 ani, s-a concentrat pe un subiect și mai controversat: posibilitatea ca Pământul să fi fost vizitat de extratereștri. Astrofizicianul a susținut în mod repetat că Oumuamua, un obiect interstelar care a trecut prin sistemul solar în 2017, a fost o tehnologie trimisă de extratereștri.