Te Cunosc De Undeva, prima imagine cu marea câștigtoare de la Antena 1. Cine a luat premiul TCDU

Te Cunosc De Undeva, prima imagine cu marea câștigtoare de la Antena 1. Cine a luat premiul TCDU

Reality-show-ul Te Cunosc de Undeva își va alege câștigătorul în această seară, LIVE stream, pe Antena 1 și Antena Play. Dar cine sunt finaliștii care au intrat în ultima cursă a celui de-al 14-lea sezon al îndrăgitei emisiuni difuzată pe Antena 1? Finala poate fi urmărită LIVE pe Antena Play.

UPDATE: Bella Santiago este marea câștigătoare a ediției cu numărul 14 a emisiunii Te Cunosc De Undeva de la Antena 1. Artista i-a emoționat pe jurații, care au asistat emoționați la momentul ei.

Bella A fost extrem de emoționată atunci când a primit marele premiu al emisiunii. Un cec de 15.000 de euro i-a fost înmânat, însă banii se vor duce spre o cauză nobilă.

Bella Santiago a câștigat Te unosc de Undeva
Bella Santiago a câștigat Te unosc de Undeva15

Cine sunt finaliștii care se luptă pentru marele premiu?

Potrivit a1.ro, finaliștii sezonului cu numărul 14 sunt: Bella Santiago, Alex, Monica Anghel, Şerban Copoţ, Cezar Ouatu şi Diana Matei. În această seară, dintre acești finaliști se va alege un singur câștigător care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 15.000 de euro.

Astăzi, în marea finală Te Cunosc de Undeva, concurenții rămași în joc vor prezenta câte un fragment dintr-un musical celebru de Crăciun. Diana Matei îi va invita pe toți într-un palat de iarnă rusesc, acolo unde o prințesă retrăiește strălucirea și gloria familiei sale pierdute, și se va transforma în rusoaica Anastasia, mai transmite postul de televeziune Antena 1.

Ultimul show al acestei emisiuni va avea o tematică de Crăciun
Ultimul show al acestei emisiuni va avea o tematică de Crăciun

Ținând cont de faptul că filmările pentru acest sezon s-au încheiat deja în urmă cu aproximativ o lună de zile, jurnaliștii de la publicația Click  au reușit să afle cine ar putea fi câștigătorul de anul acesta al show-ului Te Cunosc de Undeva. Potrivit acestora, cei 15.000 de ero au mers la filipineza Bella Santiago. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi într-adevăr câștigătoarea. Răspunsul îl putem afla doar în această seară.

Bella Santiago a mai participat și anul 2016 la „Românii au talent”, show-ul difuzat de PRO TV, însă nu fost să fie ea câștigătoarea. Ulterior, filipineza și-a mai încercat norocul și la „X Factor”, unde a câștigat premiul cel mare de 100.000 de euro. După premiul care a făcut-o celebră, artista a semnat un contract cu Cat Music şi a cântat în trupa Jukebox.

În această seară, Bella Santiago va deveni unul dintre personajele negative ale celebrului musical O poveste de Crăciun și va fi un fel de Grinch feminin, mai precis Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul amintit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI