10 aug. 2023 | 09:49

Taximetristul care a ajutat-o pe Loredana în noaptea crimei, în stare de șoc. Primele declarații ale bărbatului: ”Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul”

Sănătate
Taximetristul care a ajutat-o pe Loredana în noaptea crimei, în stare de șoc. Primele declarații ale bărbatului: ”Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul
Loredana, surprinsă în noaptea crimei de camrele de supraveghere din parc

Mărturia cutremurătoare a taximetristului în cazul crimei din Mangalia șochează o țară întreagă. Declarațiile sale au apărut pentru prima oară în spațiul public, iar evenimentele relatate de aceste dau fiori oricui află ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică.

Ce interacțiune a existat între el și tânăra criminală?

Ultimele zile au adus la lumină un caz cutremurător, în care un taximetrist a fost involuntar implicat într-un incident tragic. Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate mărturia bărbatului, care a preluat o tânără de 18 ani cu un geamantan ce ascundea cadavrul prietenei sale.

Taximetristul susține că nu a avut niciun indiciu cu privire la conținutul macabrului bagaj pe care l-a transportat. El a explicat că valiza era extrem de grea și nici măcar nu a putut să o introducă în portbagajul mașinii sale din cauza greutății. În timpul călătoriei, fata i-ar fi mărturisit că intenționează să călătorească în Vaslui, fără să știe ce transport fata acolo.

Din cauza drumului extrem de lung, bărbatul a refuzat-o pe clienta sa în mod politicos, propunându-I să o ducă la gară pentru a lua un tren, cursă care ar fi costat-o mult mai puțin.

”Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare naşpa, vreau să renunț la taxi. Era grea, chiar am întrebat-o „ce ai în valiză?” și mi-a zis că are haine și rechizite.

Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era.

Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis „nu poți să mă duci la Vaslui? Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și ma duc spre casă.

Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: „nu, lasă-mă în parc”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Bărbatul vrea să renunțe la meseria de taximetrist

În continuare, taximetristul care a fost complice nevinovat în cazul crimei din Mangalia a povestit cum s-au chinuit cei doi să care trolerul în care se afla trupul neînsuflețit al Alinei.

Mai mult, bărbatul s-a arătat indignat de greutatea geamantanului, afirmând că i se strică și mașina. După cazul crimei apărut în presă, bărbatul nu-și poate reveni din șoc, mai ales după cele trăite, fără să aibă habar că a fost părtaș la o asemenea tragedie.

Fiind marcat de riscurile la care sunt supuși taximetriștii, fiind nevoiți să transporte orice persoane, fie ele și criminale, bărbatul este decis să renunțe la această meserie, din cauza faptului că presupune un risc mult prea mare pentru viața sa.

”Trăgea de troler, zic „ho, mai încet… câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos. Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc.

Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a declarat taximetristul.

 

Digisport.ro
A supărat pe cine nu trebuia și cariera ei s-a încheiat! Apoi a luat o decizie neașteptată: 2.000 $ în 24 de ore. ”Nu am limită”
Stirile PROTV
Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
EVZ.ro
Greșeala care transformă varza murată în eșec. Câteva trucuri simple de respectat
Spynews.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
PRO TV
Influencerul Adrian "Elicopter de luptă" a fost prins beat la volan, după ce a fugit de poliție în Pitești! Fratele tânărului, arestat pentru ultraj
Adevarul
Invenția Toyota care schimbă regulile jocului: autonomie aproape infinită. Nu este nevoie să opriți pentru a vă reîncărca mașina electrică
BZI.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Viva.ro
Ce mai face și cum arată Vasile Șeicaru la 73 de ani: "Nimeni nu îmi dă vârsta pe care o am"
Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Revenirea anului în televiziune. Pune capăt unei pauze de mulți ani
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Cutremur la TV. Titanul român al televiziunii revine după 11 ani: Mai mult de frică!
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro