03 sept. 2020 | 12:17

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu COVID-19. Bărbatul se află în stare gravă la spital. Ce spun medicii

Monden
Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu COVID-19. Bărbatul se află în stare gravă la spital. Ce spun medicii
Tatăl Mădălinei, infectat cu COVID-19. Bărbatul se află în stare gravă la spital. Ce spun medicii

Necazurile par să se țină lanț de familia Mădălinei Manole. După multă suferință trăită în urma morții regretatei cântărețe și a mamei sale, Ion Manole s-a infectat cu COVID-19. Potrivit medicilor, starea sa de sănătate nu este una tocmai bună, dar pentru moment este stabilă.

Tatăl Mădălinei Manole nu are pat la Terapie Intensivă

Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, se află internat în aceste momente la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. Bărbatul s-a prezentat în această dimineață într-o stare foarte gravă, necesitând un pat în secția de Terapie Intensivă. Din păcate, spitalul din Ploiești nu dispune de locuri disponibile la ATI, ceea ce agravează și mai tare starea de sănătate a pacientului.

Sursă foto orientativă: spynews.ro

Pentru a-i acorda cel mai rapid ajutor, medicii i-au propus familiei Manole transferul bărbatului la spitalul din Focșani, însă rudele nu au fost de acord, din cauza faptului că organismul său este foarte slăbit și se tem că nu ar rezista unui asemenea drum.

Potrivit antena3.ro, medicul curant a stat de vorbă cu tatăl regretatei Mădălina Manole și în aceste momente se simte mai bine. Cu toate acestea, pacientul are nevoie de un ventilator mecanic pentru a putea respira, astfel că un pat la Terapie Intensivă este imperios necesar.

Fratele Mădălinei Manole are dovezi că nu s-a sinucis

Anul acesta s-au împlinit zece ani de la moartea iubitei cântărețe, Mădălina Manole. În ciuda timpului care a trecut, familia, prietenii și cei care au iubit-o o păstrează vie în amintirea lor.

Din păcate, familia Manole pare să nu-și găsească liniștea până când nu va afla ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi fatidică în care fata cu „părul de foc”a părăsit pe toată lumea.

În umă cu puțin timp, Marian Manole, fratele Mădălinei, a anunțat că ar vrea să redeschidă dosarul morții surorii sale, însă nu are banii necesari să o facă. Acesta susține că are noi dovezi care arată că Mădălina nu s-a sinucis.

“În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația. Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată.

De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor”, a declarat Marian Manole, implorând ajutor din partea celor care au iubit-o pe sora sa.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro