Tatăl Laurei Cosoi a murit răpus de virus. Lumea sportivă, în mare doliu

Tatăl Laurei Cosoi a murit răpus de virus. Lumea sportivă, în mare doliu
A murit de coronavirus tatal Laurei Cosoi

Actrița Laura Cosoi este în doliu. Tatăl vedetei a fost răpus de coronavirus. În ciuda eforturilor depuse de către medici, ei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tatăl Laurei Cosoi a murit răpus de virus

Menționăm că Marius Cosoi a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, dar și antrenor de handball și baschet. De altfel, ultima dată când echipa de baschet feminim a promovat în divizia A, Marius Cosoi s-a aflat în fruntea echipei. Bărbatul suferea de ceva vreme și de diabet zaharat. Însă Marius Cosoi a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar boala l-a răpus.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Prima reacție a Laurei Cosoi despre moartea tatălui ei

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, conform bzi.ro.

”Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor..”, a scris vedeta pe contul ei pe Facebook, punând și o poză cu el din tinerețe, dar și cu ea, pe când era o copilă.

Laura Cosoi îl descria pe părintele său ca fiind un om normal ce duce o viață liniștită.

”Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”,nota Laura Cosoi despre părintele ei.

În vara acestui an, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta are două fetițe cu soțul ei, antreprenorul Cosmin Curticăpean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI