Tatăl care a bătut un băiat de 7 ani este din nou în libertate. Decizie uluitoare ale polițiștilor

Tatăl care a bătut un băiat de 7 ani este din nou în libertate. Decizie uluitoare ale polițiștilor
Tatăl agresor din județul Suceava eliberat de judecători

Un alt caz șocant de violență asupra unui minor avea loc în județul Suceava. Un băiețel de șapte ani era snopit de tatăl acestuia cu o bucată de lemn, sub privirile mamei micuțului. Tatăl, recidivist și ieșit din închisoare își supunea copii la violențe de aproape un an. În acest caz  poliția afla din alte surse de drama copiilor și i-au arestat pe ambii părinți. Numai că astăzi, judecătorii au dat o decizie cel puțin șocantă în acest caz.

Tatăl agresor din județul Suceava eliberat de judecători

După ce opinia publică asista la o adevărată dramă a unui băiețel lovit de unchiul său și trântit la pământ, un alt caz de violență contra minorilor a ieșit la suprafață. În județul Suceava, de data asta, un bărbat recidivist și proaspăt ieșit din închisoare, și-a supus copii la vioențe de neimaginat. Despre acest caz s-a aflat după ce fratele mai mare i-ar fi arătat la școală unei profesoare imaginile.

„Eu știam că băiețelul provine dintr-o familie cu probleme. S-a discutat de nenumărate ori cu părinții, dar că venea întotdeauna ingriit la școală, cu mâncare, apă, caiete.

I-am oferit varianta de a-i face băiețelului un certificat de adaptare curiculara, i-am oferit și varianta de a face o cerere să repede clasa I, pentru că întradevar nu se descurcă.” a povestit pentru Antena 3, directorul școlii, Camelia Câmpescu.

Băiețelul de șapte ani era bătut cu curzime de tatăl acestuia, fiind lovit cu o bucată de lemn sub privirile impasibile ale mamei. Se pare că cei care au aflat de drama micuților din județul Suceava au alertat poliția. După ce au fost ridicați de acasă cei doi părinți, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Judecătorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dat astăzi o decizie, cel puțin bizară. Conform  acestora, bărbatul a fost eliberat sub control judiciar, cu alte cuvinte liber.

O familie cu patru copii au trăit în teroare

Familia din județul Suceava, mamă și patru copii trăiau în teroare de mai bine de un an, de când bărbatul revenise din închisoare. Violențele la care erau supuși erau din ce în ce mai dramatice, totul culminând cu bătaia băiețelului de șapte anișori.

După arestarea preventivă, femeia și cei patru copii se află sub protecția autorităților. Oficialii instituției de protecție a copilului spun că se vor face demersuri ca cei doi să fie decăzuți din drepturile părintești, având în vedere situația de fapt.

Bărbatul agresor nu se afla la prima abatare, conform informaților venite din județul Suceava. Acesta fusese încarcerat pentru comiterea unui viol asupra fiicei sale vitrege. Deci, cu alte cuvinte, existau antecedentele și normal, decizia nu ar fi trebuit să fie de eliberare sub control judiciar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI