TAROM suspendă toate zborurile interne, dar și mai multe curse externe. Cât durează măsura de urgență

TAROM suspendă toate zborurile interne, dar și mai multe curse externe. Cât durează măsura de urgență
Se reiau cursele Tarom. Care sunt destinațiile spre care vom putea zbura

Anunț important pentru cei care aveau programate zobruri în perioada imediat următoare. TAROM a anunțat că suspendă toate zborurile interne dar și cele spre și dinspre Franța și Germania. Decizia vine după ce au fost impuse noi restricții pentru a limita răspândirea infectării cu Covid-19, relatează stirileprotv.ro.

De când intră în vigoare această măsură

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook , TAROM anunță că suspendarea zborurilor mai sus menționate va intra în vigoare astfel:

  • începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizarii), se suspendă toate cursele interne pentru următoarele 14 zile.
  • începând cu data de 26.03.2020, se suspendă toate zborurile în Franța și Germania, pentru cel putin 14 zile.

Totodată, compania își cere scuze față de clienții săi și spune că va încerca să răspundă toturor solicitărilor acestora.

”Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor fara penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate.
Pentru efectuarea modificarilor va rugam sa contactati agentul emitent sau orice agentie TAROM.”

TAROM suspendă toate zbonurile interne, dar și mai multe curse externe. Cât durează măsura de urgență
Liniile directe cu Franța și Germania au fost suspendate

Zborurile către și dinspre Germania și Franța, suspendate prin lege

În conferința de presă de seara trecută, de la sediul MAI, ministrul afacerilor interne a anunțat că vor fi suspendate toate zborurile operatorilor economici spre și dinspre Franța și Germania, începând din această seară de la ora 23:00. Măsura va fi valabilă pentru o perioadă de 14 zile.

O măsură similară a fost luată și pentru Italia și Spania, țări considerate „zone roșii” din cauza epidemiei de coronavirus.

Nu intră sub incidența acestei interdicții zborurile efectuate de aeronave de stat, cele pentru transport marfă și corespondență, zborurile umanitare ori cele care asigură servicii medicale de urgență.

În același timp, toate persoanele care intră în țară, începând de astăzi, ora 12:00, vor rămâne, după caz, în izolare sau carantină, potrivit ministrului de interne.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI