Țara din Europa unde un castel se vinde cu 1 euro. Care este singura condiție impusă

de: Manolică Anca
07 04. 2023

Vrei să închei afacerea vieții tale? Cumpără un castel în Spania cu doar 1 euro. Iată cum poți obține chilipirul vieții, îndeplinind doar câteva condiții de bază. Visul de a avea propriul castel este mai aproape ca niciodată, cu această ofertă incredibilă!

Cum poți cumpăra un castel în Spania cu numai un euro

Îți surâde ideea de a deveni proprietarul unei clădiri unice, cu secole de istorie? Ei bine, află din rândurile de mai jos cum poți deveni proprietarul lui dacă ai în prezent un euro în buzunar, dar și timpul și banii necesari pentru a-l restaura.

Castelul Almonacid din Toledo, aflat în prezent în proprietate privată, caută să își schimbe proprietarul. Bijuteria din Evul Mediu a aparținut regilor și prințeselor, așadar, acum poate fi o ocazie unică de a încheia afacerea vieții tale!

„A fost donat de Alfonso al VI-lea Catedralei din Toledo și reformat în secolul al XIV-lea la ordinul arhiepiscopului Pedro Tenorio. În timpul istoriei sale, a fost folosit ca închisoare pentru Don Alfonso, conte de Gijón și Noreña, fiul nelegitim al lui Enrique al II-lea, care a fost capturat din ordinul fratelui său Juan I de Castilia”, este scurta istorie a acestui castel.

Citește și: Țara din Europa în care românii cumpără cele mai multe apartamente. Nu stau deloc pe gânduri

Zidurile sale au trăit o viață aproape ca în filme și acum au nevoie de un nou proprietar. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Bijuteria spaniolă poate aparține oricui, atât timp cât sunt îndeplinite câteva condiții foarte stricte. Prin urmare, primăria cere ca persoana care își asumă responsabilitatea pentru acest castel să fie capabilă să îl restaureze și să îl repună pe harta turistică a orașului și al întregii țări. Iar acest lucru nu va fi deloc ieftin! Vezi cum arată castelul în Galeria FOTO a articolului.

La fel ca alte țări europene care au aderat și ele la această formă de păstrare a patrimoniului în mâini private, Spania, și mai precis Toledo, vinde unul dintre cele mai faimoase castele ale sale pentru doar 1 euro.