Țara care își schimbă weekendul de la 1 ianuarie 2022. Schimbarea majoră care a fost anunțată azi

Țara care își schimbă weekendul de la 1 ianuarie 2022. Schimbarea majoră care a fost anunțată azi
În ce țară o să se schimbe weekendul începând cu 1 ianuarie 2022

Schimbare uriașă pentru o țară! Locuitorii au fost uluiți în momentul în care au aflat veștile incredibile. Weekendul o să fie modificat începând cu 1 ianuarie 2022, astfel că mulți care lucrează în sectorul public o să se bucure de ce își doresc să facă autoritățile.

În ce țară o să se schimbe weekendul

Mulți visează să petreacă mai mult timp cu familia sau să se ocupe de diferite activități vinerea. Totuși, în timp ce majoritatea lucrează după un program fix, se pare că o țară s-a decis să vină cu o veste uriașă pentru cei care lucrează în sectorul public! Weekendul o să fie mult mai lung începând cu anul viitor.

De asemenea, mulți români își doresc să își petreacă vacanța în respectiva țară sau să se mute definitiv acolo pentru a profita de tot ce are de oferit.

Anunț spectaculos pentru toți cei care locuiesc în Emiratele Arabe Unite! Săptămâna de lucru o să fie redusă la patru zile și jumătate, iar weekendul o să fie mutat din vineri-sâmbătă în sâmbătă-duminică. Schimbările o să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021.

Ce anunț a fost făcut

Noua măsură o să fie obligatorie pentru toți cei care lucrează în sectorul public. Astfel, autoritățile speră să îmbunătățească competivitatea țării prin faptul că multe persoane o să fie libere începând cu vineri după-amiaza. Schimbările sunt valabile inclusiv pentru școli, anunță Reuters.

Săptămâna de lucru o să înceapă luni și o să se încheie vineri, la ora 12:00, înainte de rugăciunile care o să aibă loc la ora 13:15 pe tot parcursul anului. Guvernul își dorește ca weekendul mai lung să crească productivitatea, dar și să îmbunătățească echilibrul dintre viața privată și viața profesională.

„Acest weekend prelungit face parte din eforturile guvernului Emiratelor de a ameliora echilibrul între muncă şi viaţa personală (…), precum şi de a creşte performanţele ţării în materie de competitivitate economic.”, a transmis agenţia de presă oficială a Emiratelor Arabe Unite, WAM.

Weekendul occidental, implementat în Emiratele Arabe Unite

În urmă cu mai puțin de o săptămână, fostul protectorat britanic a sărbătorit a 50-a aniversare a formării sale. Astfel, weekendul în stil occidental a fost implementat după acest eveniment. Totuși, de ani de zile se zvonea despre această măsură importantă pentru cetățeni.

Mai mult, Emiratele Arabe Unite o să devină singurul stat din Golf care își schimbă weekend-ul. Până în acest moment, nu există detalii despre măsurile care o să fie luate pentru cetățenii care lucrează în sectorul privat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI