Tânără de 21 de ani, moarte misterioasă după ce s-a întors de la petrecerea de Crăciun. Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei

Tânără de 21 de ani, moarte misterioasă după ce s-a întors de la petrecerea de Crăciun. Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei
Simona, tânăra moartă în camera sa

Clipe de coșmar pentru familia unei tinere de 21 de ani, din Galați, care a murit subit după ce a petrecut cu prietenii în noaptea de Crăciun. Tânăra, studentă în București, se întorsese în orașul natal pentru a sărbători cu cei dragi sărbătorile, dar din păcate, toate planurile s-au transformat într-o adevărată tragedie. Cei care au descoperit trupul neînsuflețit al fetei au fost chiar părinții ei, care au chemat imediat medicii.

Tânăra nu avea probleme de sănătate

Sfârșit înfiorător pentru o tânără care avea toată viața înainte. Nimic nu prevestea că Simona îi va părăsi pe cei dragi la o vârstă atât de fragedă, chiar în perioada considerată de multă lumea cea mai frumoasă a anului.

Studentă la la Universitatea „Spiru Haret” din București, tânăra se întorsese în Galați pentru a sărbători cu prietenii și familia vacanța de iarnă. Astfel, Simona a petrecut în seara de Crăciun cu prietenii, iar ulterior a revenit acasă la părinți, unde s-a retras în cameră pentru a se odihni după petrecere.

Văzând că nu mai iese din casă timp de câteva ore, părinții au mers să verifice dacă totul este în regulă cu fata lor. Din păcate, aceștia au făcut o descoperire teribilă atunci când și-au dat seama că fata lor nu mai respiră. Șocați de cele petrecute, oamenii au apelat de urgență 112, solicitând un medic care să le readucă fata la viață.

Din păcate, la sosirea echipajelor de prim-ajutor, medicii au constat că fata murise de mai mult timp, astfel că au fost nevoiți să declare decesul, fără a mai putea interveni cu manevre de resuscitare.

Ce au descoperit medicii la autopsie

Părinții și prietenii Simonei nu pot realiza moarta fulgerătoare a persoanei dragi, mai ales că aceasta nu era cunoscută cu probleme de sănătate. Din păcate, în această perioad atât de încărcată emotional, părinții fetei se pregătesc de înmormântare, în loc să sărbătorească cu fata lor sărbătorile, așa cum era planul.

În urma tragediei, trupul Simonei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, acolo unde medicii legiști vor efectua autopsia fetei pentru a afla cauzele exacte ale morții sale. Potrivit primelor informații, tânăra a avut o moarte lentă, fără violențe, urmând ca în două săptămâni, medicii să afle rezultatele testelor toxicologice, care vor indica dacă studenta consumase vreo substanță interzisă.