Tânăr de 16 ani, mort după ce s-a urcat pe vagonul unui tren staționat în gară. Ce tragedie a avut loc

Tânăr de 16 ani, mort după ce s-a urcat pe vagonul unui tren staționat în gară. Ce tragedie a avut loc
Mai multe echipaje medicale au încercat resuscitarea băiatului

Un eveniment tragic a avut loc în gara din Focșani, acolo unde un adolescent de 16 ani a murit electrocutat, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren aflat în stație. La fața loclui au intervenit echipaje medicale, dar tardiv pentru ca tânărul să poată fi salvat.

Ce s-a întâmplat

Clipe dramatice au avut loc în Vrancea, acolo unde din motive necunoscute, un tânăr de 16 ani s-a urcat pe vagonul unui tren care se afla în stația gării din Focșani. La fața locului a fost solicitate de urgență un echipaj medical care a despus toate eforturile posibile pentru a resuscita victima. Din păcate, după minute în șir de ăncercări, medicii au confirmat decesul. În urma tragediei, polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cauza exactă a accidentului.

„Prin apel 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Gara Focşani un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. La faţa locului se află poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, a precizat IPJ Vrancea într-un comunicat citat de Agerpres.

Un alt eveniment cumplit a avut loc, duminică, la Spitalul Clinic Județean Arad, acolo unde un angajat în vârstă de 43 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor. Potrivit primelor informații, bărbatul era angajat al spitalului din anul 2016, ocupând funcția de inginer în cadrul serviciului tehnic din spital. Din păcate, acesta s-a decis să se arunce de la etajul cinci al unității medicale impactul cu solul fiindu-I fatal.

“Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru colegul nostru, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe confirmând decesul. Ne pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată”, a transmis Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad.

“Nimic din comportamentul lui nu indica tragedia”

Pentru a comite oribila sinucidere, bărbatul s-a urcat pe un calorifer pentru a-și lua avânt, moment în care a fost văzut de un cadru medical. Din păcate, doctorița nu a putut să intervină în salvarea bărbatului, momentul aruncării în gol fiind extrem de rapid.

Directorul spitalului a declarat că, în cursul zilei de vineri, s-a intersectat cu persoana decedată, dar niciun semnal nu ar fi indicat nenorocirea care urma să aibă loc.

„Vineri ne-am întâlnit pe holurile din Spital, dânsul urmând să măsoare întreaga suprafață de parchet care a fost renovată în ultima perioadă. Nimic din comportamentul lui nu indica tragedia aceasta”, a adăugat Florina Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI